Zalatnay Sarolta magány gyász család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta azóta, hogy a lánya külföldre költözött, egyedül éli az életét, minden nehéz döntést egyedül hoz meg.

Egyedül érzi magát Zalatnay Sarolta: szeretett édesanyja 1994-ben elhunyt, a lánya külföldön él, párja pedig nincs. A Blikknek most elárulta, a nehéz pillanatokban az ad neki erőt, hogy érzi, anyukája továbbra is vigyáz rá odafentről.

Amíg anyukám élt, nem volt rossz döntésem. Nem hagyta, hogy hülyeséget csináljak! A karrieremben is segített, emlékszem, '71-ben sem akartam azt a dalt énekelni, ami a sikert hozta, mert rocker akartam lenni. Anyu ragaszkodott hozzá, és igaza lett. Furcsállják sokan, amikor ezt mondom, de érzem, hogy vigyáz rám, támogat. Ez rengeteg erőt ad a hétköznapokban és az éneklésben is, hiszen sok nehézséggel kellett szembenéznem, amióta elment.”

Zalatnay Sarolta egyedül maradt Forrás: Mokka

Az énekesnő elmondta, édesanyja halála után a lánya lett az igazi támasza. Niki viszont Angliában él a párjával, egy háromgyermekes anyukával.

Édesanyám mellett a lányom volt az, aki sokszor megerősített a döntéseimben. Ez valahol most is így van, de nyilván nem tudunk olyan gyakran beszélni, mint szeretnénk. Ettől függetlenül örülök a boldogságának, annak, hogy sikeres az élete” – nyilatkozta.

Így tiszteleg Andy Vajna emléke előtt Dobó Katahttp://www.life.hu/sztarok/20190208-igy-tiszteleg-andy-vajna-emleke-elott-dobo-kata.htmlJövő héten bemutatják Dobó Kata első filmjét, a színésznő pedig a nézőtéren egy üres széket tart majd fenn egykori kedvesének, Andy Vajnának. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoValóVilág 9: Greget meglátogatta a kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20190208-valovilag-9-greget-meglatogatta-kedvese.htmlKülönleges ajándékot kaptak a ValóVilág 9 játékosai. Videoüzenetet küldött nekik egy szerettük, Greget pedig meglátogathatta a kedvese. Hatalmas érzelmeknek lehettek tanúi a nézők, ám nem minden pillanat volt felhőtlen. TV + SztárokOrigoWoody Allen beperelte az Amazonthttp://www.life.hu/sztarok/20190208-woody-allen-beperelte-az-amazont-szerzodesszegesert.htmlWoody Allen beperelte az Amazont, mert szerződése ellenére nem forgalmazza a rendező A Rainy Day in New York című új filmjét - írta a BBC hírportálja.TV + Sztárok--Rabosították Törtei Takács Krisztát, mert azt hitték, jogtalanul használja a rokkantkártyáthttp://www.life.hu/sztarok/20190207-rabositottak-tortei-takacs-kriszta-mert-azt-hittek-jogtalanul-hasznalja-a-rokkantkartyat.htmlRabosították a Klub Rádió műsorvezetőjét, Törtei Takács Krisztát, a rendőrök ugyanis azt hitték, jogtalanul használja a rokkantkártyát. TV + SztárokOrigoCsúnyán beszóltak Aleskának az Exatlon Hungaryben: „Gondolkozunk, néha veled ellentétben"http://www.life.hu/sztarok/20190207-csunyan-beszoltak-aleskanak-az-exatlon-hungaryben-gondolkozunk-neha-veled-ellentetben.htmlAleska helyzete nem javult az Exatlon Hungaryben: csúnyán beszólt neki Rákóczi Reni. TV + SztárokOrigoKözleményt adott ki szerelmével kapcsolatban Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20190207-kozlemenyt-adott-ki-szerelmevel-kapcsolatban-toth-vera-enekesno.htmlMagánéletének megóvása miatt nem fog új szerelméről nyilatkozni Tóth Vera, erről közleményt tett közzé közösségi oldalán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.