Polyák Lilla alig várja, hogy szerelemgyerekkel ajándékozza meg Gömöri András Mátét

házasság Gömöri András Máté Polyák Lilla gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polyák Lilla elárulta, alig várja, hogy egy szerelemgyerekkel lepje meg kedvesét, Gömöri András Mátét.

Négy éve annak, hogy Polyák Lilla elvált Homonnay Zsolttól. Nem sokkal később azonban újra rátalált a szerelem a nála 16 évvel fiatalabb Gömöri András Máté személyében. Tavaly nyáron a legnagyobb titkokban össze is házasodtak, és most az is kiderült, mihamarabb gyermeket szeretnének.

Hatalmas boldogság már három éve Máté párjának lenni, és mellette tölteni az időt. Természetesen a közös babát is komolyan tervbe vettük, nagyon szeretném őt megajándékozni egy szerelemgyerekkel" – árulta el a színésznő a Borsnak.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté Forrás: Facebook/Polyák Lilla
A Life.hu olvasói szerint Horváth Éva a legcsinosabb magyar sztáranyukahttp://www.life.hu/sztarok/20190211-a-lifehu-olvasoi-szerint-horvath-eva-a-legcsinosabb-magyar-sztaranyuka.htmlA Life.hu olvasói megszavazták a legcsinosabb magyar sztáranyukát: Horváth Éva lett az első. TV + SztárokOrigoStory Gála 2019: Ördög Nóra elárulta, milyen, amikor idegeshttp://www.life.hu/sztarok/20190211-story-gala-2019-ordog-nora-elarulta-milyen-amikor-ideges.htmlNem sokon múlt, hogy ne érjen vissza Mexikóból a 20. Story Gálára Ördög Nóra, pedig ő volt az est háziasszonya. A gálán a Life.hu-nak mesélt a viszontagságokról és arról is, milyen, amikor igazán ideges. TV + Sztárok--Kulcsár Edinát kisminkelte Hódi Pamela kislánya, Nati - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-kulcsar-edinat-kisminkelte-hodi-pamela-kislanya-nati.htmlKulcsár Edinát Hódi Pamela kislánya sminkelte ki, a végeredmény pedig minden lett, csak nem szokványos. TV + Sztárok--Story Gála 2019: Megyeri Csilla hazugsággal jutott be a rendezvényrehttp://www.life.hu/sztarok/20190211-story-gala-2019-megyeri-csilla-hazugsaggal-jutott-be-a-rendezvenyre.htmlMegyeri Csillát is meghívták a 20. Story Gálára, amelyet a Szépművészeti Múzeumban tartottak. A celeb azonban elfelejtett visszajelezni, így törölték a listáról. Megkereste a szervezőket, akiknél füllentéssel elérte, hogy részt vehessen a rendezvényen. TV + Sztárok--Story Gála 2019: Aradi Balázs elárulta, mivel foglalkozik, amikor nem a Barátok köztben szerepelhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-story-gala-2019-aradi-balazs-elarulta-mivel-foglalkozik-amikor-nem-a-baratok-koztben-szerepel.htmlJó néhány éve szerepel már Aradi Balázs az RTL Klub sorozatában, a Barátok köztben, de nem kizárólag ez tölti ki az életét. A Story Gálán a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, hogy mivel biztosítja be magát, mit csinál akkor, amikor nem Berényi Miklós karakterének fiát, Balázst játssza. TV + SztárokOrigoStory Gála 2019: Istenes Bence nem akar végleg elszakadni Magyarországtólhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-story-gala-2019-istenes-bence-nem-akar-vegleg-elszakadni-magyarorszagtol.htmlIstenes Bence kapta az év műsorvezetője díjat az idei Story Gálán, ami nem is csoda, hiszen Németországban és itthon egyaránt dolgozik. A Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, hogy a külföldi karrier mellett vannak-e tervei még Magyarországon, vagy végleg búcsút int hazánknak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.