Újra apa lett a 69 éves Richard Gere

Forrás: NurPhoto/Oscar Gonzalez/NurPhoto/Oscar Gonzalez -
Alejandra Silva baba Richard Gere megszületett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig néhány hónappal a 70. születésnapja előtt másodszor is édesapa lett Richard Gere.

Richard Gere és kedvese, a nála 33 évvel fiatalabb Alejandra Silva tavaly tavasszal házasodott össze. Alig pár héttel az esküvő után pedig bejelentették, gyermeket várnak.

A Mirror azt írja, a kisfiú pár nappal ezelőtt New Yorkban világra jött. A baba nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Richard Gere-nek egyébként előző feleségétől már van egy fia: Homer James Jigme 18 esztendős.

Richard Gere és Alejandra Silva Forrás: NurPhoto/Oscar Gonzalez/NurPhoto/Oscar Gonzalez
Fiatalok és a net – Kampány a tudatos internethasználatérthttp://www.life.hu/csalad/20190208-fiatalok-tinedzserek-es-a-net-kampany-a-tudatos-internethasznalatert.htmlA Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Online parák néven indított kampányt. A szervezők vloggerek segítségével szeretnék felhívni a kamaszok figyelmét a tudatosabb internethasználatra. A részletekről Katona Gergellyel, az NMHH osztályvezetőjével beszélgettem. CsaládOrigoNo para – Valentin-napi ajándékötletek férfiaknak az utolsó pillanatbanhttp://www.life.hu/csalad/20190208-valentin-napi-ajandekotletek-ferfiaknak-az-utolso-pillanatban.htmlA Valentin-napi ajándékok többsége szívecskés, amelyet, lássuk be, a férfiak kevésbé szoktak értékelni. A következőkben pár olyan ötlettel érkezünk, amelyeket még az elfoglaltabbak is beszerezhetnek pár nap alatt, és valóban örömet szerezhetnek vele a párjuknak. CsaládOrigoEgy kislány, akinek elváltak a szülei, és most két apukája vanhttp://www.life.hu/csalad/20190207-egy-kislany-elvaltak-a-szulei-es-most-ket-apukaja-van.htmlAmikor meglátunk egy képet, amin két apuka ölel egy kislányt, elsőre azt hihetnénk, hogy egy homoszexuális pár megható családi fotóalbumába pillanthattunk be. Mi imádjuk az ilyen képeket is, hiszen a meghitt családi egység – a szülők akármilyen neműek legyenek is – gyönyörű. Ám a most következőkben egy teljesen más családmodellről fog szó esni. CsaládOrigoMindennapos erőszak és kiszolgáltatottság – ilyen Afrikában nőnek lenni (18+)http://www.life.hu/csalad/20190208-eroszak-es-kiszolgaltatottsag-ilyen-afrikaban-nonek-lenni.htmlAfrika sok országában a nők nap mint nap szenvedéssel, megaláztatással és bizonytalansággal néznek szembe. A következőkben megdöbbentő és szörnyű dolgokról fogsz olvasni, amelyekben az a legtragikusabb, hogy igazak. Család--Egyedül maradt Zalatnay Saroltahttp://www.life.hu/csalad/20190208-egyedul-maradt-zalatnay-sarolta.htmlZalatnay Sarolta azóta, hogy a lánya külföldre költözött, egyedül éli az életét, minden nehéz döntést egyedül hoz meg. CsaládOrigoEnnyire cuki kislány volt Varga Izabella – Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190206-ennyire-cuki-kislany-volt-varga-izabella.htmlGyermekkori fotót posztolt a közösségi oldalra Varga Izabella. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.