Tíz év után végre kibékült Christian Bale és az édesanyja

Forrás: AFP/Chris Delmas -
vita verekedés rendőrség anya Christian Bale kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz évig volt haragban Christian Bale és édesanyja egy elfajult családi vita miatt, de úgy tűnik, azóta rendeződött a viszonyuk. 

Christian Bale és édesanyja sokáig haragban voltak, pontosan tíz évig egy 2008-ban történt családi veszekedés miatt. Akkor rendőrségi ügy is lett a csetepatéból, ugyanis

a színész összeverekedett az anyjával.

A botrány azért robbant ki, mert a színész testvére pénzt kért gyermekei felnevelésére, amit Christian megtagadott tőle. A színész anyja ezután szállt bele a vitába, és kezdte el szidni Christian feleségét. A perpatvar elfajult, ezért nem beszéltek egymással több mint tíz évig, de a legfrissebb hírek szerint már maguk mögött tudják a konfliktust.

Christian Bale végre kibékült az anyjával Forrás: AFP/Chris Delmas

A színész nemrég Londonban járt, hogy részt vegyen a BAFTA-díj-átadón, az édesanyja pedig elárulta, hogy újra van egymással kapcsolatuk. „Igen, beszélünk egymással. Tudom, hogy Christian Londonban van” – mondta szűkszavúan az édesanyja a Mirrornak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.