Rockzenekar klipjében táncol Kamarás Iván 75 éves édesanyja, Uhrik Teodóra

Uhrik Teodóra Kamarás Iván tánc klip 30Y
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 30Y új klipjében táncol Kamarás Iván édesanyja, Uhrik Teodóra táncművész.

Elképesztő formában van Kamarás Iván 75 éves édesanyja. Uhrik Teodóra Liszt- és Kossuth-díjas koreográfus-táncművész ezúttal a 30Y klipjében vállalt egy szerepet. A Borsnak elárulta, régóta ismerik egymást a zenekar vezetőjével, Beck Zolival.

Zoli úgy gondolta, ír nekem egy dalt. Ez lett a Megint elárultál, ami azért fájdalmas kicsit, mert az idő múlásáról szól. Azért vállaltam el, mert a táncot mindenáron népszerűsíteni kell. A klip egy olyan csatorna, amivel eljuttathatjuk a fiatalokhoz, ahhoz a réteghez, amely másként nem kerül kapcsolatba a tánccal. Missziónak éreztem, a Pécsi Balett ügyvezetőjeként feladatom a fiatalok felé nyitni, megmutatni, mit csinálunk. A 30Y minőségi zenekar, széles körben ismert és pécsi. Három olyan dolog, ami összeköt."

Teodóra a lapnak azt is elárulta, fiával, Kamarás Ivánnal a mai napig nagyon szoros a kapcsolata.

Nemcsak anyja vagyok, szakmai társa is, hiszen egy pályán mozgunk, véleményezzük egymás munkáit, és szigorúak vagyunk. Szegény, ebben a szakmában mozgó szülőkkel. Ha magadhoz szigorú vagy, akkor nem tudsz mással sem más lenni. De kibírta."

Nyílt levél a barátomnak, akit szeretek, de szakítani fogok velehttp://www.life.hu/csalad/20190213-nyilt-level-a-baratomnak-akit-szeretek-de-szakitani-fogok-vele-olvasoi-level.htmlEgy igen érdekes olvasói levelet kaptunk, amelyben a szerelem különböző hévvel való megélése jelent terhet egy kapcsolatban. Sőt, egyenesen egy szakításba csöppenhetünk, ami csak pár nap múlva lesz kimondva. CsaládOrigoKutyakennelben tartották gyermekeiket a texasi szülőkhttp://www.life.hu/csalad/20190214--kutyakennelben-tartottak-gyermekeiket-a-texasi-szulok.htmlBorzalmas körülmények között tartották gyermekeiket a texasi szülők: kutyakennelben, alultápláltan éltek. CsaládOrigoAmbrus Attila gyermeke az Anna nevet kapta a Viszkis nagymamája utánhttp://www.life.hu/csalad/20190214-ambrus-attila-gyermeke-az-anna-nevet-kapta-a-viszkis-nagymamaja-utan.htmlMegszületett a Viszkis első gyermeke, az anyuka és a baba is jól vannak. A kislány az Anna nevet kapta, most pedig az is kiderült, kiről nevezték el Attiláék a gyermeküket. Család--Zámbó Adrián szerint a testvérek között felhőtlen a kapcsolat, Zámbó Árpyval viszont nem http://www.life.hu/csalad/20190213-zambo-adrian-elmeselte-hogy-testverek-kozott-felhotlen-kapcsolat-zambo-arpival-viszont-nem.htmlA Zámbó fivérek között, azaz Zámbó Jimmy gyermekei között továbbra is szoros a testvéri kötelék, szeretik, segítik egymást. Ám Zámbó Adrián elmondta, hogy Zámbó Árpyval nem egészen felhőtlen a viszonyuk. Család--Liptai Claudia megmutatta, milyen édesen alszik a kisfia, Marci – fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190212-liptai-claudia-megmutatta-milyen-edesen-alszik-a-kisfia-marci.htmlLiptai Claudia nagy cuki fotót osztott meg gyermekéről, Marciról: megmutatta, milyen édesdeden alszik. CsaládOrigoPolyák Lilla alig várja, hogy szerelemgyerekkel ajándékozza meg Gömöri András Mátéthttp://www.life.hu/csalad/20190211-polyak-lilla-alig-varja-hogy-szerelemgyerekkel-ajandekozza-meg-gomori-andras-matet.htmlPolyák Lilla elárulta, alig várja, hogy egy szerelemgyerekkel lepje meg kedvesét, Gömöri András Mátét. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.