Videóklipben szerepel Kasza Tibi kislánya

Forrás:Kasza Tibi / Instagram -
Thaiföld Manker Kasza Tibi videóklip gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel egy évtizednyi kihagyás után Kasza Tibi ismét a zeneiparban...

Videóklipet rendezett Kasza Tibi, a klipben feltűnik két hónapos, tündéri kislánya. A showman a Blikknek elárulta, hogy hosszú idő után újra ihletet kapott egy dal elkészítéséhez, sőt egy videó is készült hozzá, amelyhez többek között Thaiföldön is forgattak.

"Nagyon izgalmas dologba vágtam a fejszémet: 9 év után készítettem egy új dalt, amelynek a címe is sokat sejtető: Legyünk úgy, mint régen. Természetesen egy különleges klip is forgott az új nótához, amelynek egy része itthon, egy része pedig Thaiföldön készült. Egyébként a forgatási munkában is komolyabban részt vettem, a külföldi részek esetében én magam voltam az operatőr is. A kislányom is fel fog tűnni a klipben, ami egy véletlennek köszönhető. Az itthoni forgatáson meglátogatott a kis családom, és két jelenet között felvettem Lorát, amit az operatőr megörökített. Annyira cuki lett az egész, hogy megdobbant az apai szívem, és úgy döntöttünk, beletesszük a videóba egy snitt erejéig. Milyen klassz emlék lesz neki 15 év múlva, ha visszanézi, milyen volt két hónaposan apa karjában."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.