Nagy Adri végre megmutatta a kisfiát

kisfiú kisbaba Nagy Adri videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő ragaszkodott ahhoz, hogy nem fogja megmutatni sem a kisfiát, sem a párját. Most azonban úgy tűnik, meggondolta magát.

Eddig csak hátulról láthattuk Nagy Adri kisfiát, Benit. Most azonban megtört a jég, és mutatott egy olyan videót, amelyen majdnem teljesen látható a gyerek.

„A legújabb mutatványunk” – kommentálta a felvételt Adri, amelyen a kisfiú éppen a hátraesést gyakorolja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Legújabb mutatványunk

nagyadrimusic (@nagyadrimusic) által megosztott bejegyzés,

Boldogok a rajongók: visszatér Szinetár Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20190216-boldogok-a-rajongok-visszater-szinetar-dora.htmlSzinetár Dóra visszatér a színpadra. Havi 4-5 alkalommal láthatja a közönség. TV + SztárokOrigoElárverezi tökéletes testét Bíró Icahttp://www.life.hu/sztarok/20190216-elarverezi-tokeletes-testet-biro-ica.htmlBíró Icát tönkretette a devizahitele, már jó ideje becsomagolt, felkészült a kilakoltatásra. Otthonát már két éve elárverezték. TV + Sztárok--Ördög Nóra lesz az Oscar-gála közvetítésének műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190216-ordog-nora-lesz-az-oscargala-kozvetitesenek-musorvezetoje.htmlAz idei Oscar-gálát Ördög Nóra fogja közvetíteni a TV2 csoport Moziverzum nevű csatornáján. TV + Sztárok--Nem kellett kifizetnie Harry hercegnek a 10 milliós hotelszámlájáthttp://www.life.hu/sztarok/20190216-nem-kellett-kifizetnie-harry-hercegnek-a-10-millios-hotelszamlajat.htmlFizetés nélkül távozott Harry herceg az egyik hotelből, pedig átszámítva 10 millió forintos számlát sikerült összehoznia. TV + Sztárok--Nem kellett kifizetnie Harry hercegnek a 10 milliós hotelszámlájáthttp://www.life.hu/sztarok/20190216-nem-kellett-kifizetnie-harry-hercegnek-a-10-millios-hotelszamlajat.htmlFizetés nélkül távozott Harry herceg az egyik hotelből, pedig átszámítva 10 millió forintos számlát sikerült összehoznia. TV + Sztárok--Curtis befejezte az elvonót: üzent a rajongóinakhttp://www.life.hu/sztarok/20190216-curtis-befejezte-az-elvonot-uzent-a-rajongoinak.htmlCurtis kijött az elvonóról, és máris üzent a rajongóinak: új ember lett. TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.