Dancsi Annamari boldognak érzi magát 2 éves kisfiával és kedvesével

Dancs Annamari anyaság párkapcsolat szerelem gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Story Gálán mutatta meg a nyilvánosságnak szerelmét Dancs Annamari. Az színésznő-énekesnő kisfia 2 éves lett, mint mondta, 1 hétig ünnepelnek majd, kedvesével pedig igazán boldogok. 

Második születésnapját ünnepli Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté gyermeke. A színésznő-énekesnő a Fem3 Caféban elmondta, hogy egy hétig ünnepelnek majd különböző programokkal.

Dancs Annamari a Story Gálán mutatta meg először a nyilvánosságnak kedvesét, aki civil foglalkozású. Mindenben támogatja a színésznőt, de a közszerepléstől szeretne távol maradni.

"A mindennapokban, a gyereknevelésben is mellettem van, segít, és maximálisan odaadó. És nem csak akkor, amikor pózolni kell, tehát ez nem kirakatkapcsolat" – mesélte a műsorban Dancs Annamari.

Azt is elárulta, hogy a kisfiát is fiaként szereti, különleges kapcsolat van közöttük. "És ez nekem annyira szívet melengető" – tette hozzá a színésznő.

"A kisfiam kapott egy igazi apukát, és egy olyan embert, aki őszintén és szeretettel gondoskodik róla" – folytatta Dancs Annamari, aki mögött nehéz 2 év áll.

100 ezerből 1: ilyen, amikor magzatburokban születik egy csecsemő (18+)http://www.life.hu/csalad/20190218-100-ezerbol-1-ilyen-amikor-magzatburokban-szuletik-egy-csecsemo-18.htmlMindössze 100 ezerből egy szülésnél fordul elő, hogy a csecsemőt magzatburokban segítik a világra. Jana Brasil fotósnak sikerült megörökítenie egy ilyen elképesztő pillanatot. Család--Harry herceg és Meghan hercegné gyermekével kapcsolatban is lehet már fogadnihttp://www.life.hu/csalad/20190218-harry-herceg-es-meghan-hercegne-gyermekevel-kapcsolatban-is-lehet-mar-fogadni.htmlNagy-Britanniában előszerettettel fogadnak az emberek a királyi családot érintő események kapcsán. A fogadóirodákban már lehet fogadni Meghan hercegné születendő gyermekének nemével, de a kopaszodásának időpontjával kapcsolatban is. Család--Tóth Gabi és Krausz Gábor gyermeket terveznekhttp://www.life.hu/csalad/20190218-toth-gabi-es-krausz-gabor-gyermeket-terveznek.htmlTóth Gabi és Krausz Gábor készen állnak arra, hogy családot alapítsanak. CsaládOrigoRandevú gyerekkel a zsebben – Egyedülálló anyák és a társkeresés http://www.life.hu/csalad/20190214-randevu-gyerekkel-a-zsebben-egyedulallo-anyak-es-a-tarskereses.htmlA társkeresés és a randizás senkinek sem egyszerű. Az emberek gyorsan vonnak le messzemenő következtetéseket a másikról, így sokszor nem jut lehetőség arra, hogy jobban megismerhessék egymást. Ráadásul sok dolognak kell ahhoz klappolnia, hogy két ember el tudja képzelni a közös jövőjét. Főleg akkor, ha egyedülálló anyaként kell szembenézni a párkeresés nehézségeivel. CsaládOrigoMegszületett a szegedi Joób család 10. gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20190218-megszuletett-a-szegedi-joob-csalad-10-gyermeke.htmlTizennégy év alatt 10 gyermek született egy szegedi családban. Joób Márton sportoló és felesége, Joób Dóra mérföldkőnek érzi a két napja született 10. gyermeket, ám nem gondolják, hogy megállnak ennél a számnál. Család--Így teltek Rubint Réka édesapjának utolsó órái: szívszorító sorokhttp://www.life.hu/csalad/20190217-igy-teltek-rubint-reka-edesapjanak-utolso-orai.htmlAhogyan megírtuk, pénteken, hosszú betegeskedés után elhunyt Rubint Réka imádott édesapja. Réka egy Facebook-posztban elmondta, hogyan búcsúztak egymástól, és hogy a férfi mit kért Norbitól. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.