Joób Márton család nagy család Joób Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizennégy év alatt 10 gyermek született egy szegedi családban. Joób Márton sportoló és felesége, Joób Dóra mérföldkőnek érzi a két napja született 10. gyermeket, ám nem gondolják, hogy megállnak ennél a számnál. 

"Amikor összeházasodtunk, eldöntöttük, hogy mi is nagy családot szeretnénk. Először 5-6 gyermeket terveztünk, de aztán, amikor elértünk 6 gyermekig, akkor úgy döntöttünk, hogy még szeretnénk, hiszen hatalmas áldás és csoda minden egyes gyermek az életünkben" – mesélte a Tények riporterének a szegedi Joób Márton sportoló, akinek feleségével, Joób Dórával a napokban született meg 10. gyermeke.

A legidősebb csemetéjük 14 éves, a legfiatalabb, Godron Olivér pedig még csak a napokban látta meg a napvilágot. A gyermekek között 6 lány és 4 fiú van. A műsorban elmondták, hogy bár mérföldkőnek érzik a 10. gyermeket, nem hinnék, hogy megállnak ennél a számnál.

Az édesanya ennyi gyermek mellett egész nap úton van, az óvoda, az iskola és a különórák sok elfoglaltsággal járnak. Vásároltak egy 17 személyes kisbuszt, hogy könnyebb legyen a család szállítása, mindkét szülőnek van jogosítványa buszra.

Randevú gyerekkel a zsebben – Egyedülálló anyák és a társkeresés http://www.life.hu/csalad/20190214-randevu-gyerekkel-a-zsebben-egyedulallo-anyak-es-a-tarskereses.htmlA társkeresés és a randizás senkinek sem egyszerű. Az emberek gyorsan vonnak le messzemenő következtetéseket a másikról, így sokszor nem jut lehetőség arra, hogy jobban megismerhessék egymást. Ráadásul sok dolognak kell ahhoz klappolnia, hogy két ember el tudja képzelni a közös jövőjét. Főleg akkor, ha egyedülálló anyaként kell szembenézni a párkeresés nehézségeivel. CsaládOrigoÍgy teltek Rubint Réka édesapjának utolsó órái: szívszorító sorokhttp://www.life.hu/csalad/20190217-igy-teltek-rubint-reka-edesapjanak-utolso-orai.htmlAhogyan megírtuk, pénteken, hosszú betegeskedés után elhunyt Rubint Réka imádott édesapja. Réka egy Facebook-posztban elmondta, hogyan búcsúztak egymástól, és hogy a férfi mit kért Norbitól. CsaládOrigoNagy Adri végre megmutatta a kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20190216-nagy-adri-vegre-megmutatta-kisfiat.htmlAz énekesnő ragaszkodott ahhoz, hogy nem fogja megmutatni sem a kisfiát, sem a párját. Most azonban úgy tűnik, meggondolta magát. CsaládOrigoItt az első fotó Ambrus Attila kislányárólhttp://www.life.hu/csalad/20190216-itt-az-elso-foto-ambrus-attila-kislanyarol.htmlKedden született meg Ambrus Anna, a Viszkis kislánya. A baba egy héttel a kiírt időpont után érkezett ugyan, de az anyukájával együtt jól vannak. Most pedig itt van az első fotó is, amelyet Ambrus Attila a közösségi oldalán osztott meg követőivel. Család--Tücsiék különleges nevet választottak kislányuknakhttp://www.life.hu/csalad/20190216-tucsiek-kulonleges-nevet-valasztottak-kislanyuknak.htmlTücsi és párja, Sofron István a vlogjukban jelentették be, hogyan fogják hívni hamarosan megszülető kislányukat. Család--Szabó Győző nyomkövetős okosórát vett gyermekénekhttp://www.life.hu/csalad/20190215--szabo-gyozo-nyomkovetos-okosorat-vett-gyermekenek.htmlSzabó Győző nyomkövetőt vásárolt a gyermekének, hogy ne téveszthesse szem elől. Mivel még okostelefont nem kaphat a 8 éves Misi, ezzel a kütyüvel kell beérnie. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.