Megszületett a szegedi Joób család 10. gyermeke

2019.02.18. 11:40

Tizennégy év alatt 10 gyermek született egy szegedi családban. Joób Márton sportoló és felesége, Joób Dóra mérföldkőnek érzi a két napja született 10. gyermeket, ám nem gondolják, hogy megállnak ennél a számnál. 

"Amikor összeházasodtunk, eldöntöttük, hogy mi is nagy családot szeretnénk. Először 5-6 gyermeket terveztünk, de aztán, amikor elértünk 6 gyermekig, akkor úgy döntöttünk, hogy még szeretnénk, hiszen hatalmas áldás és csoda minden egyes gyermek az életünkben" – mesélte a Tények riporterének a szegedi Joób Márton sportoló, akinek feleségével, Joób Dórával a napokban született meg 10. gyermeke. 

A legidősebb csemetéjük 14 éves, a legfiatalabb, Godron Olivér pedig még csak a napokban látta meg a napvilágot. A gyermekek között 6 lány és 4 fiú van. A műsorban elmondták, hogy bár mérföldkőnek érzik a 10. gyermeket, nem hinnék, hogy megállnak ennél a számnál. 

Az édesanya ennyi gyermek mellett egész nap úton van, az óvoda, az iskola és a különórák sok elfoglaltsággal járnak. Vásároltak egy 17 személyes kisbuszt, hogy könnyebb legyen a család szállítása, mindkét szülőnek van jogosítványa buszra. 

 

Joób MártonJoób Dóracsaládnagy család