Laár András elmondta, milyen a házassága feleségével

Forrás: MTI/Kallos Bea -
házasság Laár András feleség család gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyitottan áll az élet dolgaihoz Laár András, aki buddhista papként a házasságról is kicsit más nézeteket vall, mint az átlag. Most a családi életéről mesélt.

„Ami a szeretteimet illeti, nem tartom őket a tulajdonomnak, ahogy ők sem tarthatnak engem annak” – mesélte a Story magazinnak Laár András, aki buddhista papként nyitottan áll az élethez.

„Én én vagyok, senki nem birtokolhat, ettől függetlenül boldogan töltöm velük az időm. A feleségemmel közös programokat csinálunk, megyünk ide-oda, megpusziljuk egymást, és ez mindkettőnket örömmel tölt el, de nem őrizzük lakat alatt a másikat. Tegyük fel, kiharcoltuk a kapcsolatunkban, hogy ne korlátozzuk egymást, és azt csinálunk, amit akarunk – de ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül másokkal kell szerelmi életet élnünk. Megadtuk egymásnak a szabadságot, rajtunk múlik, hogy mit kezdünk vele” – mesélte Laár a lapnak.

Laár András nyitottan áll a világhoz Forrás: MTI/Kallos Bea

Azt is elárulta, hogy a viták alkalmával arra törekszik, hogy ne emelje fel a hangját. „Bevallom, korábban kiabálós figura voltam. Minél régebbre tekintünk vissza, annál inkább. A családomból hoztam ezt a jelleget – édesanyám is ilyen volt, raplisnak hívta magát” – fogalmazott Laár András.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.