Liptai Claudia megmutatta, milyen volt kisbabaként - Fotó

Forrás: Instagram/Liptai Claudia -
fotó kisbaba Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia úgy döntött, hogy mutat a rajongóinak egy olyan fotót, amilyet még nem láttak: így nézett ki gyermekkorában. 

Elképesztően édes fotót mutatott magáról Liptai Claudia, olyan képet, amit eddig még biztosan soha nem látott róla senki: saját magát kisbabaként. "Úgy döntöttem, hogy csütörtök lesz a: Szedd elő a régi fényképeket nap. Kezdjük az elején. 1973. Optimista jövőbe tekintés" – írta a fotóhoz.

Kisbabát vár a ValóVilág 9 19 éves ex játékosa, VV Vivihttp://www.life.hu/sztarok/20190222-kisbabat-var-a-valovilag-9-19-eves-ex-jatekosa-vv-vivi.htmlVV Vivi és VV Krisztián a ValóVilág 9 játékában szerettek egymásba, majd kiesésük után is folytatódott a kapcsolatuk. Úgy tűnik szerelmük egyre komolyabb, ugyanis kisbabájuk lesz...TV + Sztárok--Palásti Ági, a kihívók Exatlon játékosa esett ki a legutóbbi küzdelembenhttp://www.life.hu/sztarok/20190222-palasti-agi-a-kihivok-exatlon-jatekosa-esett-ki-a-legutobbi-kuzdelemben.htmlAz Exatlon Hungary legújabb részében a Kihívóknak kellett megküzdeniük egymással a bentmaradásért: Palásti Áginak kellett búcsúznia.TV + SztárokOrigoKicsapták a biztosítékot a profi baseballjátékos, Trevor Bauer randizási szabályaihttp://www.life.hu/sztarok/20190221-kicsaptak-a-biztositekot-a-profi-baseballjatekos-trevor-bauer-randizasi-szabalyai.htmlA profi baseballjátékos őszintén ismertette, milyen szabályokat követ a randizás során, az emberek pedig kiakadtak rajta. TV + SztárokOrigoNádai Anikó közösségi oldalán búcsúztatta az elmúlt 4 hónapothttp://www.life.hu/sztarok/20190221-nadai-aniko-kozossegi-oldalan-bucsuztatta-az-elmult-4-honapot.htmlA négy hónapig tartó ValóVilág 9 vezetését Nádai Anikó és Puskás Peti kapták meg. A műsorvezetőnő és exvillalakó most közösségi oldalán búcsúzott a műsortól. TV + Sztárok--Szakított párjával a TV2 műsorvezetője, Szabó Dórihttp://www.life.hu/sztarok/20190221-szakitott-parjaval-a-tv2-musorvezetoje-szabo-dori.htmlSzakított párjával Szabó Dóri, a TV2 műsorvezetője. Most először beszélt a fájdalmas időszakról. TV + Sztárok--A bíróság súlyosbította a vádat Pásztor Anna zaklatójának ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190221-a-birosag-sulyosbitotta-a-vadat-pasztor-anna-zaklatojanak-ugyeben.htmlEmberölés előkészületére módosította a vádat a bíróság Pásztor Anna zaklatójának ügyében. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.