Hajdú Péter valószínűleg már sosem fog kibékülni az édesapjával

Fotó: Mudra László/Origo -
család dráma Hajdú Péter kibékülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter tíz éve nem tudta rendezni a viszonyát az édesapjával, és úgy néz ki, hogy ez soha nem is fog megtörténni – írta a Hot! magazin.

Tíz éve nem látta az édesapját Hajdú Péter. A most 90 éves férfi és a fia egy családi konfliktus miatt nem beszélnek egymással. Péter már régen megbocsátott neki, az édesapja azonban nem hajlandó találkozni vele.

Hajdú Péter elvesztette a reményt, hogy valaha is kibékülhet az édesapjával Fotó: Mudra László/Origo


"Nincs bennem harag, nem vagyok haragtartó. A kilencvenéves apámnak is megbocsátottam, pedig ő okozta a legnagyobb törést az életemben. A mai napig nem békültem ki vele, pedig nyitott lettem volna rá, de nem úgy alakult. Sajnos személyesen tíz éve nem sikerült tisztázni a dolgokat, bárhol találkoztam volna vele, de ő nem akarta, és már nem is lehet. Az unokatestvérem nemrégiben jelezte, hogy az apám már olyan állapotban van, hogy meg sem ismerne. Nehéz ügy ez! Nem érzem magam hibásnak"
– mondta a lapnak Hajdú, aki azt sajnálja a legjobban, hogy Dávid fia sosem találkozhatott a nagypapájával, mert még az ő születése előtt összevesztek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.