Csodás fehérneműs fotók készültek a várandós Tücsiről

Forrás: Tücsi / FB -
fehérnemű Tücsi alak terhesség fotók várandós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő fotósorozat készült a várandós Tücsiről. A műsorvezető csodásan mutat, csupán fehérneműt és egy köntöst visel. 

"Amikor a barátnőd azt mondja, hogy ő elképzelt egy extrém fotósorozatot rólad" – írta legfrissebb fotóihoz Tücsi. A poszt szövegében elismeri, hogy nem a klasszikus kismamafotózás hangulatát idézik a képek, mégis imádja őket.

Érthető, hiszen gyönyörű rajtuk, a sötét háttér és a megvilágítás pedig még inkább kiemelik szépségét, különleges színeit.

Az első 12 hónap pizzaszeletekben – Babafotózás kreatív módon http://www.life.hu/csalad/20190225-az-elso-12-honap-pizzaszeletekben-babafotozas-kreativ-anya-modon.htmlA csecsemőfotózás óriási biznisz, hiszen sokan áldoznak arra, hogy kisbabájukról profi fotók készüljenek. Ám ami még ennél is nagyobb népszerűségnek örvend, az a pici első 12 hónapjának megörökítése. Ennek oka elsősorban abban keresendő, hogy az ilyen jellegű képeket otthon, egy jobb minőségű telefonnal is el lehet készíteni. A kreativitás azonban ez esetben sem mellékes. CsaládOrigoReviczky Gábor 13 évesen veszítette el skizofréniában szenvedő édesanyjáthttp://www.life.hu/csalad/20190225-reviczky-gabor-13-evesen-veszitette-el-skizofreniaban-szenvedo-edesanyjat.htmlNégyévesen már egyedül horgászott, 7 évesen már dohányzott Reviczky Gábor, aki most nehéz gyermekkoráról mesélt. Márciusban lesz 70 éves, egy ideig nem vállal új színházi szerepet, a pihenésre és a horgászatra szeretne több időt szánni. Család--A királyi család szerint is túl sokba kerülhetett Meghan hercegné babaváró bulijahttp://www.life.hu/csalad/20190224-a-kiralyi-csalad-szerint-is-tul-sokba-kerulhetett-meghan-hercegne-babavaro-bulija.htmlLuxusbabaváró bulit rendeztek Meghan hercegnének az Amerikában élő barátai. A pletykák szerint az 55 millió forintos rendezvényt még a királyi család, így Harry herceg is sokallta. Család--Risztov Éva olimpiai bajnok úszó a gyermekkoráról és az élsportról mesélthttp://www.life.hu/csalad/20190222-risztov-eva-olimpiai-bajnok-uszo-uszono-gyermekkorarol-es-az-elsportrol-meselt.htmlRisztov Évát a köztudat egyfajta hősként kezelte, miután többéves kihagyás után, a 2012-es londoni nyári olimpián aranyérmet szerzett a 10 kilométeres nyílt vízi úszásban. A már visszavonult sportoló, akit sokáig csak „ezüst lányként" emlegettünk, most őszintén mesél gyermekkora és az élsport szövevényes kapcsolatáról, valamint az édesanyja feltétel nélküli támogatásáról. CsaládOrigoHajdú Péter valószínűleg már sosem fog kibékülni az édesapjávalhttp://www.life.hu/csalad/20190224-hajdu-peter-valoszinuleg-mar-sosem-fog-kibekulni-az-edesapjaval.htmlHajdú Péter tíz éve nem tudta rendezni a viszonyát az édesapjával, és úgy néz ki, hogy ez soha nem is fog megtörténni – írta a Hot! magazin. CsaládFotó: Mudra László - OrigoÖrökbe fogadtak Tatár Csilláék: új fejezet kezdődik az életükbenhttp://www.life.hu/csalad/20190224-orokbe-fogadtak-tatar-csillaek-uj-fejezet-kezdodik-az-eletukben.htmlÚj taggal bővült Tatár Csilláék családja: örökbe fogadtak egy cicát. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.