L. L. Junior a gyermekeiről vallott: boldog, kiegyensúlyozott kisfiúk – Videó

Forrás: Facebook/Mokka -
videó gyermek boldog kiegyensúlyozottság L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L. L. Junior nem vált vasárnapi apukává, rengeteg közös programot csinál a gyermekeivel, akiket most a tévében is megmutatott. 

L. L. Junior mostanában már nem sűrűn látható a tévében a gyermekeivel együtt, és habár most kivételt tett az apuka, ebből nem csinál rendszert. A FEM3 Caféban elmondta, a gyermekeinek egészséges, hétköznapi életük van, és ez így is marad. Rengeteg közös programot csinál a fiúkkal, nem lett belőle egy vasárnapi apuka az elválás után. L. L. Junior elárulta, milyen nehéz volt az átmenet az után, hogy elköltözött a közös otthonukból.

L. L. Junior a gyermekeivel vendégeskedett a FEM3-ban Forrás: Facebook/Mokka

„Én folyamatosan velük voltam, és Kingával is jó a kapcsolatuk, imádják őt – mondta L. L. Junior jelenlegi felesége és gyermekei viszonyáról. – Mind a két oldalról szeretve vannak. Pont az óvónő mondta a múltkor, hogy nagyon-nagyon ritka elvált szülők gyerekeinél, hogy ennyi szeretetet kap a gyerek. Nem a rumlit hallja, nem a problémát, nem a civakodást, hanem minden oldalról szeretve vannak, és tele vannak szeretettel, boldogok és kiegyensúlyozottak. Mindenképpen 100 százalékos apa vagyok, leszek is. Mindent megteszek azért, hogy boldogok legyenek" – mondta Junior.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.