Kevesen tudják, hogy Rami Maleknek van egy egypetéjű ikerbátyja

Sami Malek ikrek Rami Malek Bohém rapszódia (film) hasonlóság Freddie Mercury egypetéjű ikrek testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte az egész világ megismerhette Rami Malek nevét, miután Oscar-díjat nyert a Bohém rapszódia című film főszerepéért. Parádés alakítást nyújtott Freddie Mercury szerepében, azt azonban csak kevesen tudják, hogy van egy ikertestvére. 

Kimagasló alakítást nyújtott a Bohém rapszódia című filmben Rami Malek Freddie Mercury szerepében. Ezt nemcsak a közönség, hanem a szakma is észrevette, hiszen Oscar-díjjal jutalmazták.

Azt azonban csak kevesen tudják a világhírűvé vált színészről, hogy van egy egypetéjű ikerbátyja, akivel szinte teljesen egyformák. A People magazin szerint arra is volt példa, hogy helyet cseréltek az iskolában. Rami Malek egy interjúban például elárulta, hogy egyszer egy monológot kellett elmondania testvére, Sami Malek helyett egy vizsgán. Állítólag kimagasló teljesítményt nyújtott.

És íme, így néznek ki együtt:

Rami Malek és ikertestvére, Sami Malek egy díjátadó ünnepségen Forrás: FilmMagic/2019 FilmMagic/Paul Archuleta

A féltékenység pszichológiája – Kezeld vagy lépj ki a kapcsolatbólhttp://www.life.hu/csalad/20190228-a-feltekenyseg-pszichologiaja-kezeld-vagy-lepj-ki-a-kapcsolatbol.htmlA házasságok, párkapcsolatok jelentős hányadában jelen van a féltékenység. Ez egy teljesen természetes érzés, nem kell tehát megijednünk, ha magunkban vagy társunkban felfedezzük a zöld szemű szörnyeteget. Érdemes viszont korlátok közé szorítanunk érzelmeinket, mielőtt visszavonhatatlan károkat okoznánk. CsaládOrigoCsobot Adél imád anya lenni, de olykor hiányoznak neki a spontán pillanatokhttp://www.life.hu/csalad/20190301-csobot-adel-imad-anya-lenni-de-olykor-hianyoznak-neki-a-spontan-pillanatok.htmlCsobot Adél imád anya lenni, de őszintén vallott arról, hogy néha hiányoznak neki azok a spontán pillanatok, amelyek a gyermekeik születése előtt megadattak neki. CsaládOrigoPataki Zita férjének már van egy lánya: eddig titkoltákhttp://www.life.hu/csalad/20190301-pataki-zita-ferjenek-mar-van-egy-lanya-eddig-titkoltak.htmlPataki Zita és férje keményen küzdenek azért, hogy gyermekük legyen, a kilencedik és egyben utolsó lombikprogramjuk a végéhez közelít. Most azonban kiderült, hogy van már egy nagylányuk, Attila előző házasságából született lánya. Család--Kovács Patrícia színésznő a válásáról mesélt: jól jöttek ki a különköltözésbőlhttp://www.life.hu/csalad/20190301-kovacs-patricia-szineszno-a-valasarol-meselt-jol-jottek-a-kulonkoltozesbol.html9 év után tavaly vált el egymástól Kovács Patrícia és férje. Még a közvetlen környezetük is meglepődött a szakításon. A színésznő egy televíziós műsorban árulta el a részleteket. Család--Szakmák, amelyekkel jól kereshetsz, és előny, ha nő vagyhttp://www.life.hu/csalad/20190227-szakmak-munkak-melyekkel-jol-kereshetsz-es-elony-ha-no-vagy.htmlA kettős mérce, azaz a férfiak előnyben részesítése számtalan állás terén sajnos még napjainkban is igen gyakori. A bérek közti különbségekről nem is beszélve. Vannak azonban olyan szakmák, pozíciók, amelyek betöltésénél előny, ha nő a jelentkező – nem mellékesen pedig tisztességesen is lehet velük keresni. Ezekből gyűjtöttünk össze hármat. CsaládOrigoÖssze kellett varrni egy kislány fejét, miután bántalmazta az óvónőhttp://www.life.hu/csalad/20190228-ossze-kellett-varrni-egy-kislany-fejet-miutan-bantalmazta-az-ovono.htmlMegragadta a gyermeket, majd a földre taszította egy óvónő Missouri államban. A gyermek fejét 7 öltéssel kellett összevarrni. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.