Katalin hercegné Sarolta hercegnő becézés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné nemrég Észak-Írországban járt, ahol váltott pár szót a tiszteletére megjelent emberekkel. Ott árulta el egy bloggernek, hogy hogyan becézi a kislányát, Saroltát – írta a Daily Mail.

Egy angol blogger a kétéves kisfiával várt Észak-Írországban Katalin hercegnére, aki szóba is elegyedett velük. Kedvesen megkérdezte, hogy hívják a kisfiút. Az édesanya elárulta, hogy a fiát Georgnak hívják, majd a hercegnő megdicsérte, hogy milyen helyes a nyakkendőjében, és milyen menő neve van. Ezután szóba jött a blogger másik gyermeke is, aki négyéves, és Bertie-nek hívják. Erre a hercegnő örömmel felkiáltott: "Akkor pont olyan idős, mint Lottie!"

Voksán Virág: "Sokkal tovább szerettem volna Benit szoptatni"http://www.life.hu/csalad/20190302-voksan-virag-sokkal-tovabb-szerettem-volna-benit-szoptatni.htmlVoksán Virág a FEM3 Café vendégeként beszélt a kisfiáról, az anyasággal járó depresszióról, a munkába való visszatérésről, és hogy hogyan nyerte vissza ilyen gyorsan a terhesség előtti alakját. CsaládOrigoMegszületett Nikolics Nemanja harmadik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20190302-megszuletett-nikolics-nemanja-harmadik-gyermeke.htmlMegszületett Nikolics Nemanja harmadik gyermeke. Az örömhírt a közösségi oldalán jelentette be a büszke édesapa. CsaládOrigoRitka jelenség: másodszor ismertek fel másfél petéjű ikerpárokathttp://www.life.hu/csalad/20190301-ritka-jelenseg-masodszor-ismertek-fel-masfel-peteju-ikerparokat.htmlIsmerünk egypetéjű és kétpetéjű ikerpárokat is, ám csak kevesen tudnak róla, hogy léteznek másfél petéjű ikrek is. A világon másodszor ismertek fel ilyen ikreket, akik nem hasonlítanak egymásra jobban, mint az átlagos testvérek. CsaládOrigoCserháti Tamara megtudta születendő gyermeke neméthttp://www.life.hu/csalad/20190301-cserhati-tamara-megtudta-szuletendo-gyermeke-nemet.htmlMásodik gyermekét várja Cserháti Tamara szépségkirálynő. A várandósság negyedik hónapjába lépett, a kamerák előtt tudhatta meg, hogy kislányt hord a szíve alatt. CsaládOrigoKevesen tudják, hogy Rami Maleknek van egy egypetéjű ikerbátyjahttp://www.life.hu/csalad/20190301-kevesen-tudjak-rami-maleknek-van-egy-egypeteju-ikerbatyja.htmlSzinte az egész világ megismerhette Rami Malek nevét, miután Oscar-díjat nyert a Bohém rapszódia című film főszerepéért. Parádés alakítást nyújtott Freddie Mercury szerepében, azt azonban csak kevesen tudják, hogy van egy ikertestvére. Család--Kevesen tudják, hogy Rami Maleknek van egy egypetéjű ikerbátyjahttp://www.life.hu/csalad/20190301-kevesen-tudjak-rami-maleknek-van-egy-egypeteju-ikerbatyja.htmlSzinte az egész világ megismerhette Rami Malek nevét, miután Oscar-díjat nyert a Bohém rapszódia című film főszerepéért. Parádés alakítást nyújtott Freddie Mercury szerepében, azt azonban csak kevesen tudják, hogy van egy ikertestvére. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.