generáció Michael Douglas Kirk Douglas család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges fotót osztott meg közösségi oldalán Michael Douglas: együtt szerepel rajta a család négy generációja.

Különleges családi fotót osztott meg Instagram-oldalán Michael Douglas. A színész megörökítette azt a pillanatot, amikor végre együtt lehet a família négy generációja.

A fotelben a 102 éves Kirk Douglas ül, a háttérben látható a fia, Michael, míg mellette az unokája, Cameron, az ölében pedig a dédunokája, a kis Lua Izzy.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Four generations of Douglas family love! #grateful

Michael Douglas (@michaelkirkdouglas) által megosztott bejegyzés,

Fekete pedagógia: ami egy életre megnyomoríthttp://www.life.hu/csalad/20190228-fekete-pedagogia-mergezo-tanarok-ami-egy-eletre-megnyomorit.htmlA gyerekek közötti iskolai bántalmazásokról, a bullyingról viszonylag gyakran ejtünk szót. Arról azonban ritkábban beszélünk, milyen mértékben járulnak hozzá egy diák személyiségének rombolásához az iskola dolgozói, tanárai. A fekete pedagógia elnevezés a nevelő-oktató munka során átélt negatív élményeket foglalja magában, amelyek egy életre szóló sebet ejtenek a tanuló önbecsülésén, önbizalmán. CsaládOrigoAzok a nagyszülők, akik rendszeresen vigyáznak az unokáikra, tovább élnekhttp://www.life.hu/csalad/20190301-azok-a-nagyszulok-akik-rendszeresen-vigyaznak-unokaikra-tovabb-elnek.htmlEgészen nyugodtan kérd fel a szüleidet időszakos bébiszitterszerepre, hiszen ennek köszönhetően hosszabb életet élhetnek. A nagyszülők – főként azok, akik már nyugdíjaséveiket töltik – hajlamosak szinte szó szerint belebetegedni a „felesleges vagyok" érzésbe. CsaládOrigoÍgy becézi Sarolta hercegnőt Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20190302-igy-becezi-sarolta-hercegnot-katalin-hercegne.htmlKatalin hercegné nemrég Észak-Írországban járt, ahol váltott pár szót a tiszteletére megjelent emberekkel. Ott árulta el egy bloggernek, hogy hogyan becézi a kislányát, Saroltát – írta a Daily Mail. Család--Ritka jelenség: másodszor ismertek fel másfél petéjű ikerpárokathttp://www.life.hu/csalad/20190301-ritka-jelenseg-masodszor-ismertek-fel-masfel-peteju-ikerparokat.htmlIsmerünk egypetéjű és kétpetéjű ikerpárokat is, ám csak kevesen tudnak róla, hogy léteznek másfél petéjű ikrek is. A világon másodszor ismertek fel ilyen ikreket, akik nem hasonlítanak egymásra jobban, mint az átlagos testvérek. CsaládOrigoKovács Patrícia színésznő a válásáról mesélt: jól jöttek ki a különköltözésbőlhttp://www.life.hu/csalad/20190301-kovacs-patricia-szineszno-a-valasarol-meselt-jol-jottek-a-kulonkoltozesbol.html9 év után tavaly vált el egymástól Kovács Patrícia és férje. Még a közvetlen környezetük is meglepődött a szakításon. A színésznő egy televíziós műsorban árulta el a részleteket. Család--Össze kellett varrni egy kislány fejét, miután bántalmazta az óvónőhttp://www.life.hu/csalad/20190228-ossze-kellett-varrni-egy-kislany-fejet-miutan-bantalmazta-az-ovono.htmlMegragadta a gyermeket, majd a földre taszította egy óvónő Missouri államban. A gyermek fejét 7 öltéssel kellett összevarrni. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.