Cindy Crawford lánya pontosan úgy néz ki, mint az anyja – fotók

Kaia Gerber hasonlóság Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cindy Crawford 17 éves lánya nemcsak hasonlít az anyjára, hanem pontosan úgy néz ki.

Az 53 éves Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber is modellkedéssel foglalkozik, és ez nem is csoda, hiszen minden adottsága megvan hozzá. Édesanyjától örökölte a megfelelő géneket, miközben úgy tűnik, mintha édesapjától nem is örökölt volna semmit. Kaia nemrég feltöltött fotóin ugyanis nemcsak hasonlít az anyjára, hanem pontosan ugyanúgy néz ki, mint Cindy fiatalon.

A Trónok harcából megismert párkapcsolatok tanulságai http://www.life.hu/csalad/20190303-a-tronok-harca-sorozatbol-megismert-parkapcsolatok-tanulsagai.htmlHamarosan érkezik a Trónok harca-sorozat utolsó évada, most azonban nem a történetvezetésre szeretnék kitérni. Bár az egész fikció, mégis érezhetünk párhuzamot „valós” emberek életével. Érdekes és sokrétű szereplői ugyanis remek példákat nyújtanak építő és mérgező párkapcsolatokra. CsaládOrigoÖrdög Nóra idilli családi pillanatokról osztott meg fotókathttp://www.life.hu/csalad/20190305-ordog-nora-idilli-csaladi-pillanatokrol-osztott-meg-fotokat.htmlA Balatonnál élvezte a tavaszt Nánási Pál és Ördög Nóra gyermekeikkel. Idilli családi képeket is posztoltak a kirándulásról. Család--Újra családja nélkül maradt Palik László: most már nem látja őket az Exatlon végéighttp://www.life.hu/csalad/20190305-ujra-csaladja-nelkul-maradt-palik-laszlo-most-mar-nem-latja-oket-az-exatlon-vegeig.htmlHat nap után újra egyedül, a családja nélkül maradt Palik László, most már nem is látja a szeretteit az Exatlon Hungary végéig. Azt vallja, ez a pár nap segített neki abban, hogy kibírja a további forgatásokat, szerettei jelenlététől feltöltődött. CsaládOrigoHarry herceg és Meghan hercegné már tudják, mikor fogadnak dadáthttp://www.life.hu/csalad/20190304-harry-herceg-es-meghan-hercegne-mar-tudjak-mikor-fogadnak-dadat.htmlHamarosan megszületik Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke. A palota egyik bennfentese elárulta, hogy úgy döntöttek, dadát fogadnak a kicsi mellé. Család--102 éves édesapjáról posztolt Michael Douglashttp://www.life.hu/csalad/20190304-102-eves-edesapjarol-posztolt-michael-douglas.htmlKülönleges fotót osztott meg közösségi oldalán Michael Douglas: együtt szerepel rajta a család négy generációja. Család--Fekete pedagógia: ami egy életre megnyomoríthttp://www.life.hu/csalad/20190228-fekete-pedagogia-mergezo-tanarok-ami-egy-eletre-megnyomorit.htmlA gyerekek közötti iskolai bántalmazásokról, a bullyingról viszonylag gyakran ejtünk szót. Arról azonban ritkábban beszélünk, milyen mértékben járulnak hozzá egy diák személyiségének rombolásához az iskola dolgozói, tanárai. A fekete pedagógia elnevezés a nevelő-oktató munka során átélt negatív élményeket foglalja magában, amelyek egy életre szóló sebet ejtenek a tanuló önbecsülésén, önbizalmán. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.