Gyereket szült a transznemű férfi, Wyley Simpson: rengetegen bántották miatta

Forrás: Instagram/theuptownstudio -
Születés férfi transzneműség gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A transznemű férfi, Wyley Simpson egészséges gyermeknek adott életet. Meglepődött, amikor megtudta, hogy várandós, rengeteg bántást kapott miatta, de úgy érzi, megérte. 

A 28 éves Wyley Simpson 2018 februárjában jött rá, hogy várandós, és sokkot kapott. Akkor már egy éve indult el a férfivá válás útján, ezért is aggódott, és persze az emberek reakciója miatt is, nem alaptalanul. Ráadásul még nem is érezte késznek magát arra, hogy gyermeket vállaljon vőlegényével, mindezek ellenére úgy döntöttek, hogy megtartják a babát.

Gyermeket szült a transznemű férfi Forrás: Instagram/theuptownstudio

Terhessége alatt rengeteg előítélettel, gúnnyal és bántással találkozott. „Nem mindennap találkozik az ember terhes férfival. Rengeteg sértést kaptunk, és mindenki AZ-nak nevezett” – panaszkodott a férfi. Fia, Rowan 6 hónapja született meg, általa értelmet nyert az összes szenvedés. „Rowan csodálatos: megérte az összes mentális és fizikai fájdalom” – mondta Wyley. Másik gyermeket azonban biztosan nem fog szülni, hiszen folytatni akarja az átalakulást – írja a The Sun.

Wyley Simpson és vőlegénye Forrás: Instagram/theuptownstudio
Rowan megérte az összes fájdalmat Forrás: Instagram/theuptownstudio
Apró elszólás: hamarosan érkezhet Harry herceg és Meghan hercegné gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20190306-apro-elszolas-hamarosan-erkezhet-harry-herceg-es-meghan-hercegne-gyermeke.htmlAmikor októberben Harry herceg és Meghan hercegné bejelentették, hogy gyermeket várnak, mindössze annyit mondtak, hogy tavasszal érkezik a hercegi csemete. Most Meghan hercegné elszólásából lehet tudni, hogy hamarosan itt az idő. CsaládOrigo3,5 hónapig aggódott a kislánya inkubátora mellett, majd megalapította a Koraszülöttekért Országos Egyesületethttp://www.life.hu/csalad/20190305-koraszulott-kislanya-inkubatora-mellett-aggodott-foldvari-nagy-zsuzsanna.htmlA kislánya veszélyesen korán született. Három hónapos volt, amikor férjével meg merték venni a kiságyát, ekkor hitték el igazán, hogy babájukat valóban hazavihetik majd a kórházból. Ismerd meg a Richter Főnix Közösség új tagját, Földvári Nagy Zsuzsannát, aki az elmúlt tizenegy évben rengeteget tett a magyarországi koraszülöttekért és családjukért. CsaládOrigoEzek most a legnépszerűbb utónevekhttp://www.life.hu/csalad/20190305-ezek-most-a-legnepszerubb-utonevek.htmlKiderült, melyek voltak az elmúlt évben a legnépszerűbb magyar utónevek, amelyeket az újszülötteknek adtak a szülők. CsaládOrigoA Trónok harcából megismert párkapcsolatok tanulságai http://www.life.hu/csalad/20190303-a-tronok-harca-sorozatbol-megismert-parkapcsolatok-tanulsagai.htmlHamarosan érkezik a Trónok harca-sorozat utolsó évada, most azonban nem a történetvezetésre szeretnék kitérni. Bár az egész fikció, mégis érezhetünk párhuzamot „valós” emberek életével. Érdekes és sokrétű szereplői ugyanis remek példákat nyújtanak építő és mérgező párkapcsolatokra. CsaládOrigoÖrdög Nóra idilli családi pillanatokról osztott meg fotókathttp://www.life.hu/csalad/20190305-ordog-nora-idilli-csaladi-pillanatokrol-osztott-meg-fotokat.htmlA Balatonnál élvezte a tavaszt Nánási Pál és Ördög Nóra gyermekeikkel. Idilli családi képeket is posztoltak a kirándulásról. Család--102 éves édesapjáról posztolt Michael Douglashttp://www.life.hu/csalad/20190304-102-eves-edesapjarol-posztolt-michael-douglas.htmlKülönleges fotót osztott meg közösségi oldalán Michael Douglas: együtt szerepel rajta a család négy generációja. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.