Megmutatta hathetes kislányát, Júliát Kovács Katalin

Fotó: Magócsi Márton - Origo -
kisbaba Kovács Katalin kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Katalin második gyermeke hat hete született meg, és most megmutatta a kislányt a kajakos. 

Hat hete született meg Kovács Katalin kajakozó második kislánya, Júlia. A büszke anyuka a Story magazinban mutatta meg először gyermekét. „Cuki, aranyos baba, csak sajnos bonyolult a napirendje” – árulta el a sportoló. Júliának ugyanis még nem alakult ki teljesen a napirendje, de bízik benne, hogy sikerül beállítani.

Kovács Katalin megmutatta kislányát Fotó: Magócsi Márton - Origo

Nagyobbik lányuk, Luca lelkére is odafigyelnek, a kisebbik gyerek körüli feladatokat pedig megosztják férjével. „Édes terhek ezek, de bizony roppant fárasztó tud lenni egy kisbaba. Már majdnem el is felejtettem, hogy mennyire” – nevetett a kajakos.

A 16 éves fiú állatai szinte lemásznak a papírról, a rajztehetsége megkérdőjelezhetetlenhttp://www.life.hu/csalad/20190306-du-an-krtolica-allatai-szinte-lemasznak-a-papirrol-rajztehetsege-megkerdojelezhetetlen.htmlEgy gyermeket akkor nevezhetünk tehetségesnek, ha koránál jóval előrébb mutató képességekről tesz tanúbizonyságot. Ez megnyilvánulhat például mozgásban, logikában vagy – mint esetünkben – kézügyességben és gondolkodásban. A gyerek ugyanakkor csak abban az esetben tudja kamatoztatni a tehetségét, ha elég elkötelezett és szorgalmas, valamint a szülői oldalról is kellő figyelmet és támogatást kap. Ilyen a 16 éves, Szerbiában élő fiú is, Dušan Krtolica. CsaládOrigoGyereket szült a transznemű férfi, Wyley Simpson: rengetegen bántották miattahttp://www.life.hu/csalad/20190307-gyermeket-szult-a-transznemu-ferfi-wyley-simpson-rengetegen-bantottak.htmlA transznemű férfi, Wyley Simpson egészséges gyermeknek adott életet. Meglepődött, amikor megtudta, hogy várandós, rengeteg bántást kapott miatta, de úgy érzi, megérte. CsaládOrigoÉdesdeden alvó kisfiáról posztolt Szinetár Dórahttp://www.life.hu/csalad/20190307-edesdeden-alvo-kisfiarol-posztolt-szinetar-dora.htmlTündéri fotót posztolt fiáról, Benjáminról Szinetár Dóra. CsaládOrigoApró elszólás: hamarosan érkezhet Harry herceg és Meghan hercegné gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20190306-apro-elszolas-hamarosan-erkezhet-harry-herceg-es-meghan-hercegne-gyermeke.htmlAmikor októberben Harry herceg és Meghan hercegné bejelentették, hogy gyermeket várnak, mindössze annyit mondtak, hogy tavasszal érkezik a hercegi csemete. Most Meghan hercegné elszólásából lehet tudni, hogy hamarosan itt az idő. CsaládOrigo3,5 hónapig aggódott a kislánya inkubátora mellett, majd megalapította a Koraszülöttekért Országos Egyesületethttp://www.life.hu/csalad/20190305-koraszulott-kislanya-inkubatora-mellett-aggodott-foldvari-nagy-zsuzsanna.htmlA kislánya veszélyesen korán született. Három hónapos volt, amikor férjével meg merték venni a kiságyát, ekkor hitték el igazán, hogy babájukat valóban hazavihetik majd a kórházból. Ismerd meg a Richter Főnix Közösség új tagját, Földvári Nagy Zsuzsannát, aki az elmúlt tizenegy évben rengeteget tett a magyarországi koraszülöttekért és családjukért. CsaládOrigoExkluzív interjú a várandós Liluval: beengedett mindenkit magánéletébehttp://www.life.hu/csalad/20190306-exkluziv-interju-a-varandos-liluva-beengedett-mindenkit-maganeletebe.htmlLilu nem szokott betekintést engedni a magánéletébe, a Life.hu riporterével azonban kivételt tett.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.