Caramel felesége, Szilágyi Szilvi elárulta, mikor jöhet a második baba

Forrás: Isntagram/sylviszilagyi -
Caramel kistestvér családbővítés Szilágyi Szilvia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel és családja nagyon nehéz időszakon van túl: egy évvel ezelőtt leukémiát diagnosztizáltak kislányuknál, Szofinál. A kicsi szerencsére már jól van, így a szülők hamarosan teljesítik legnagyobb álmát: kistestvért kap.

Hála az idejében felismert betegségnek és a gyors beavatkozásnak, no meg az odaadó szülői gondoskodásnak, Molnár Szofi, Caramel kislánya kigyógyult a leukémiából. Az elmúlt egy évben a szülők mindent félretettek, kislányuk gyógyulása volt a legfontosabb. Mióta Szofi jól van, a második baba érkezésére is fel van készülve a pár.

Szilágyi Szilvia, Caramel felesége Forrás: Isntagram/sylviszilagyi

„Szeretném ezt a nyarat a családdal tölteni, nagyot utazni. Ezt eddig nem tehettük meg a betegség miatt. Ősszel pedig, ha minden jól megy, szeretnénk a kistesó-projektbe is belevágni. Szofi minden egyes nap már szinte követeli a testvért, és mi is nagyon várjuk már. Úgy érzem, maximálisan készen állunk, és régebben is készen álltunk rá, csak máshogy alakult az elmúlt év. [...] Most nagyon sok pozitív dolog történik körülöttünk, és nagyon hálás vagyok ezért az időszakért. Végre kicsit fellélegezhetünk” – mesélte a Blikknek Szilvi.

A nagy nap és a haldokló bolygó - Ettől lesz zöld egy esküvőhttp://www.life.hu/csalad/20190307-a-nagy-nap-es-a-haldoklo-bolygo-ettol-lesz-kornyezettudatos-egy-eskuvo.htmlAhogy melegszik az idő, egyre inkább beindul az esküvői szezon, a nagy nap és az előkészületek során pedig tetemes mennyiségű hulladékot termelünk. A házasságkötésnek azonban nem feltétlenül kell együtt járnia klímaváltozást okozó tevékenységekkel. Néhány egyszerű praktikával sokat tehetünk a bolygónk és saját magunk egészségéért. CsaládOrigoA várandósság "fertőző" lehet, erre a megállapításra jutottak a kutatókhttp://www.life.hu/csalad/20190307-a-varadossag-fertozo-lehet-erre-a-megallapitasra-jutottak-a-kutatok.htmlEgy több évet átölelő vizsgálat során a kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a várandósság – főként baráti körben – igencsak fertőző lehet. A hirtelen feléledt anyai ösztönök mellett más, furcsa okokat is találtak erre a jelenségre. CsaládOrigoCsobot Adél cuki fotót posztolt: így ébreszti a család Istenes Bencéthttp://www.life.hu/csalad/20190309-csobot-adel-cuki-fotot-posztolt-igy-ebreszti-a-csalad-istenes-bencet.htmlÉdes fotót posztolt Csobot Adél: Istenes Bence plüssállatokkal a testén ébredezik. Család--Gyereket szült a transznemű férfi, Wyley Simpson: rengetegen bántották miattahttp://www.life.hu/csalad/20190307-gyermeket-szult-a-transznemu-ferfi-wyley-simpson-rengetegen-bantottak.htmlA transznemű férfi, Wyley Simpson egészséges gyermeknek adott életet. Meglepődött, amikor megtudta, hogy várandós, rengeteg bántást kapott miatta, de úgy érzi, megérte. CsaládOrigoApró elszólás: hamarosan érkezhet Harry herceg és Meghan hercegné gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20190306-apro-elszolas-hamarosan-erkezhet-harry-herceg-es-meghan-hercegne-gyermeke.htmlAmikor októberben Harry herceg és Meghan hercegné bejelentették, hogy gyermeket várnak, mindössze annyit mondtak, hogy tavasszal érkezik a hercegi csemete. Most Meghan hercegné elszólásából lehet tudni, hogy hamarosan itt az idő. CsaládOrigoAz olimpiai bajnok öttusázó Vörös Zsuzsanna mindent megtesz a kisfia hallásáért http://www.life.hu/csalad/20190308-az-olimpiai-bajnok-ottusazo-voros-zsuzsanna-mindent-megtesz-kisfia-hallasaert.htmlVörös Zsuzsanna öttusázó gyermeke halláskárosult, a hároméves Áron így még nem tud beszélni. Édesanyja azonban minden megtesz azért, hogy a kisfiú behozza a kortársait. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.