44 évesen babát tervez a Groovehouse énekesnője, Judy

Judy testvér Groovehouse Kis Judy gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Groovehouse énekesnője, Judy elárulta, 44 évesen is szívesen vállalna be egy második babát, de ha nem jön össze a gyermekáldás, a párjával akkor sem keserednek el.

A Groovehouse énekesnője, Judy 44 éves, de még szeretné kisiskolás lányát, Maját megajándékozni egy kistestvérrel. Férjével, Balázzsal komolyan próbálkoznak, de ha esetleg nem adatik meg nekik a további családbővítés, akkor sem keserednek el.

Nekem egy, Balázsnak két testvére van, és szerintem nagyon jó dolog, ha van. Szeretnék Majszinak is egy kistesót, ő meg még jobban. Viszont 44 éves vagyok, szóval azért nem bánnám, ha emiatt most fordítva lenne, és én lennék Balázs-korú, 32 éves. (...) Nem hiszek a véletlenekben. Ha nem jön a kistesó, akkor annak úgy kell lennie. Szerencsére Balázs is ugyanígy vélekedik. Elfogadjuk, és boldogok vagyunk így is, úgy is" – nyilatkozta a Borsnak.

Judy 44 évesen is babát szeretne Fotó: Kis Áron

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.