Szívszorító ajándékot kapott elhunyt édesanyjától egy menyasszony

édesanya esküvő ajándék szívszorító család megható menyasszony cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokkal a lánya esküvője előtt hunyt el súlyos betegségben az édesanya. Amikor közölték vele, hogy az állapota visszafordíthatatlan, egy különleges ajándékot rendelt a lányának. 

A Leicestershire-ben élő Emma augusztusban ment férjhez. Szeretett volna édesanyjával felkészülni a nagy napra, ám ő 2017-ben súlyos betegségben elhunyt.

Amikor már tudta, hogy az állapota visszafordíthatatlan, úgy döntött, hogy egy szívhez szóló ajándékkal lepi meg a lányát akkor is, ha esetleg ő akkor már nem lehet mellette. Talált egy céget, amely csodás cipőket készít menyasszonyoknak. Írt egy levelet neki, amelyben ismertette a történetüket, és elmondta, hogy egy cipőt szeretne Emmának készíttetni.

A cipő talpára pedig a következő szöveget íratta: "Szerettelek volna egy szép ajándékkal meglepni az esküvőd napján, akkor is, ha már nem lehetek veled. Remélem, hogy szeretni fogod a menyasszonyi cipődet, és nagy örömöt élsz majd meg benne az esküvőd napján. Remélem, varázslatos lesz! Nagyon-nagyon szeretlek, kislányom!" – idézi a szöveget a Blikk.

A menyasszony nem sokkal az esküvő előtt kapta kézhez a csomagot. Először nem tudta, kitől érkezhetett, ám amikor meglátta a cipő talpát, már semmi kétsége nem maradt. Az édesanyja így vele lehetett a nagy napján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.