Szívszorító ajándékot kapott elhunyt édesanyjától egy menyasszony

édesanya esküvő ajándék szívszorító család megható menyasszony cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokkal a lánya esküvője előtt hunyt el súlyos betegségben az édesanya. Amikor közölték vele, hogy az állapota visszafordíthatatlan, egy különleges ajándékot rendelt a lányának. 

A Leicestershire-ben élő Emma augusztusban ment férjhez. Szeretett volna édesanyjával felkészülni a nagy napra, ám ő 2017-ben súlyos betegségben elhunyt.

Amikor már tudta, hogy az állapota visszafordíthatatlan, úgy döntött, hogy egy szívhez szóló ajándékkal lepi meg a lányát akkor is, ha esetleg ő akkor már nem lehet mellette. Talált egy céget, amely csodás cipőket készít menyasszonyoknak. Írt egy levelet neki, amelyben ismertette a történetüket, és elmondta, hogy egy cipőt szeretne Emmának készíttetni.

A cipő talpára pedig a következő szöveget íratta: "Szerettelek volna egy szép ajándékkal meglepni az esküvőd napján, akkor is, ha már nem lehetek veled. Remélem, hogy szeretni fogod a menyasszonyi cipődet, és nagy örömöt élsz majd meg benne az esküvőd napján. Remélem, varázslatos lesz! Nagyon-nagyon szeretlek, kislányom!" – idézi a szöveget a Blikk.

A menyasszony nem sokkal az esküvő előtt kapta kézhez a csomagot. Először nem tudta, kitől érkezhetett, ám amikor meglátta a cipő talpát, már semmi kétsége nem maradt. Az édesanyja így vele lehetett a nagy napján.

44 évesen babát tervez a Groovehouse énekesnője, Judyhttp://www.life.hu/csalad/20190318-44-evesen-babat-tervez-a-groovehouse-enekesnoje-judy.htmlA Groovehouse énekesnője, Judy elárulta, 44 évesen is szívesen vállalna be egy második babát, de ha nem jön össze a gyermekáldás, a párjával akkor sem keserednek el. Család--Névtelenül vallottak a párok: ilyen problémákat okoznak az anyagiakhttp://www.life.hu/csalad/20190317-nevtelenul-vallottak-a-parok-ilyen-problemakat-okoznak-az-anyagiak.htmlKutatások szerint a párok legtöbbször a pénzügyeken veszekednek. Vannak, akik ezt az interneten is megosztják. Tényleg egészen képtelen szituációk is előfordulnak. CsaládOrigoÍgy imádja "flegma, bunkó, buflák" kutyáját Tóth Verahttp://www.life.hu/csalad/20190317-igy-imadja-flegma-bunko-buflak-kutyajat-toth-vera-enekesno.htmlÖt éve van Tóth Veránál az egyik kutyája, az énekesnő pedig ennek alkalmából tette közzé nagyon aranyos posztját. CsaládOrigoÉdesapja haláláról beszélt ByeAlexhttp://www.life.hu/csalad/20190317-edesapja-halalarol-beszelt-byealex-eloado.htmlNégy évvel ezelőtt veszítette el édesapját ByeAlex. A zenész most elmondta, mit érzett akkor: úgy véli, bár jó viszonyban voltak, lelkileg annyira más síkon mozogtak, hogy talán ezért nem élte meg fájó tragédiaként a halálát. CsaládOrigoGyerekeket mentett meg szerveivel az agyhalott kislány, Ellahttp://www.life.hu/csalad/20190317-gyerekeket-mentett-meg-szerveivel-az-agyhalott-kislany-ella.htmlElla, a tízéves agyhalott kislány szervei öt beteg gyereket mentettek meg a haláltól, így a szülei a gyászban mégis találtak egy kis megnyugvást. CsaládOrigoNem vállal gyereket Oláh Ibolyahttp://www.life.hu/csalad/20190317-nem-vallal-gyereket-olah-ibolya-enekesno.htmlAz énekesnőben már egy ideje megfogalmazódott, hogy nem szeretne gyereket vállalni, de először beszélt arról, mi az oka komoly döntésének. CsaládFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.