Tápai Szabina elárulta, nem bánná, ha születne egy harmadik babájuk is

Forrás: Instagram/Tápai Szabina -
baba Tápai Szabina családalapítás Kucsera Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tápai Szabina nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy Kucsera Gáborral egy harmadik gyermeket is bevállalnak.

November végén látta meg a napvilágot Tápai Szabina és Kucsera Gábor második gyermeke, és lehetséges, hogy rövid időn belül újra bővül majd a család. A Ripost kiszúrta, hogy a csinos sztáranyuka a közösségi oldalán egy videóban elárulta a követőknek, hogy nem zárkóznak el attól, hogy harmadik gyermekük is szülessen.

Nem bánnánk, ha lenne még egy kisbabánk, de most regenerálódni szeretnék Milla után. (...) Az első gyereknél mindent először csináltunk, aggódtunk, de a másodiknál már sokkal lazábban vesszük az akadályokat. Beni is sokat segít a húga körül, szóval, ha lenne egy harmadik babánk, még könnyebb lenne a helyzet" – mondta Tápai Szabina.

Tápai Szabina örülne egy harmadik babának Forrás: Instagram/Tápai Szabina
Egy bennfentes szerint valójában Vilmos és Harry között van feszültséghttp://www.life.hu/csalad/20190320-egy-bennfentes-szerint-valojaban-vilmos-es-harry-kozott-van-feszultseg.htmlA Katalin és Meghan hercegné közötti viszálytól volt hangos a sajtó az utóbbi hónapokban. Ám most egy bennfentes szerint valójában nem is a két hercegné nem ért egyet egymással, hanem a testvérek: Vilmos és Harry herceg. Család--Híres hollywoodi szülők, akik nyíltan vállalják oltásellenes nézeteikethttp://www.life.hu/csalad/20190318-hires-hollywoodi-szulok-akik-vallaljak-oltasellenes-nezeteiket.htmlBár itthon is folyamatosan terítéken van az oltások körüli vita, az Egyesült Államokban ez már egyfajta csendes háborúba csapott át. A lakosság közel egyötöde vakcinaellenes, ami nagyrészt a hollywoodi hírességeknek is köszönhető. CsaládOrigoHétkilós babának adott életet egy amerikai nőhttp://www.life.hu/csalad/20190319-hetkilos-babanak-adott-eletet-egy-amerikai-no.htmlHétkilós babának adott életet egy amerikai nő. CsaládOrigoA médium ikerpár azt állítja, hogy Lady Diana üzent Meghan hercegnénekhttp://www.life.hu/csalad/20190319-a-medium-ikerpar-azt-allitja-hogy-lady-diana-uzent-meghan-hercegnenek.htmlA halott hírességek szellemeivel beszélgető médium ikerpár, Terry és Linda Jamison azt állítja, Diana hercegné rajtuk keresztül szeretne üzenni a várandós Meghan hercegnének. Esetleges veszélyekre is figyelmezteti fia feleségét. Család--Hat ikergyermeknek adott életet az édesanya 9 perc alatthttp://www.life.hu/csalad/20190319-hat-ikergyermeknek-adott-eletet-az-edesanya-kilenc-perc-alatt.htmlÁltalában éveket kell várnia egy családnak, hogy hat gyermekük szülessen, ám a Texasban élő édesanyának, Thelma Chiakának ehhez mindössze kilenc percre volt szüksége. Ennyi idő alatt szülte meg ugyanis hat gyermekét. Család--Nem vállal gyereket Oláh Ibolyahttp://www.life.hu/csalad/20190317-nem-vallal-gyereket-olah-ibolya-enekesno.htmlAz énekesnőben már egy ideje megfogalmazódott, hogy nem szeretne gyereket vállalni, de először beszélt arról, mi az oka komoly döntésének. CsaládFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.