Kamarás Iván a legnagyobb kritikusának az édesanyját, Uhrik Teodóra táncművészt tartja

Uhrik Teodóra anyaság Beck Zoltán kritika Kamarás Iván táncművész család 30Y
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanyjával, Uhrik Teodóra Kossuth-díjas táncművésszel kóstolt bele először a művészéletbe Kamarás Iván. A színész a legnagyobb kritikusának az édesanyját tartja. Szoros kapcsolatukról meséltek. 

"Három hónapos volt Iván, mikor betoltam babakocsival a színházba. Hol a fiú, hol a lány öltözőben vigyáztak rá és játszottak vele" – mesélte a Mokka stúdiójában Uhrik Teodóra Kossuth-díjas táncművész, Kamarás Iván édesanyja.

"A lányöltözőről vannak emlékeim, csak kicsit homályosak" – nevetett a színész, akinek 7 éves korában mondták először, hogy talán most már kizárólag a fiú öltözőben kellene játszania. Uhrik Teodórát legutóbb a 30y zenekar Megint elárultál című klipjében láthatta a nagyközönség. A dalt Beck Zoltán írta. A művésznő elárulta, először kissé idegenkedett a felkéréstől.

"Aztán azt mondta Zoli, hogy ezt nekem írta, így ezt teljesítenem kellett" – mosolygott Uhrik Teodóra, akire a fia is nagyon büszke.

Kamarás Iván naponta beszél az édesanyjával, a legnagyobb kritikusának őt tartja. Uhrik Teodóra hozzátette: bár nagyon kritikus, a kritikára is rendkívül érzékeny művészként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.