Pintér Tibor a családalapításról mesélt

Forrás: Polyak Attila/Origo -
párkapcsolat család Pintér Tibor szerelem gyermek Ilyés Jenifer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon boldognak tűnik Pintér Tibor és Ilyés Jenifer kapcsolata. A Nemzeti Lovas Színház igazgatója azt is elmondta, hogy kész lenne-e gyermeket vállalni fiatal kedvesével. 

Pintér Tibor és Ilyés Jenifer kapcsolata igazán harmonikusnak tűnik. A Lokálnak most elárult néhány intim részletet is a Nemzeti Lovas Színház igazgatója.

Mint mondta: Jenifer számára a tökéletes nő. "Megértő, figyelmes, de ha szükség van rá, észhez is térít" – mesélte a színész. Azt is elárulta, hogy gyermekei is megkedvelték a 24 éves lányt.

Pintér Tibor gondolkodik a gyermekvállaláson Forrás: Polyak Attila/Origo

"Az én gyermekeim nagyon elfogadóak, és mindenki felé jó szándékkal fordulnak. Az elmúlt években akadt néhány párom, ezért Janka és Máté érthető módon még egy kicsit távolságtartó. Azt viszont ők is látják rajtam, és meg is jegyzik, hogy rég voltam ennyire boldog és kiegyensúlyozott. Ez pedig számukra is öröm" – folytatta Tenya. A beszélgetés során a gyermekvállalás is szóba került.

"Ha úgy hozza az élet, szívesen babáznék újra. A korom egyáltalán nem befolyásol ebben, szerintem kellően fitt és fiatalos vagyok. A megfelelő társsal biztosan vállalnék gyermeket, és most úgy érzem, ez a valaki mellettem van" – osztotta meg a bensőséges információt Pintér Tibor.

Nyílt levél a túlterhelt és türelmetlen édesanyáknakhttp://www.life.hu/csalad/20190324-nyilt-level-a-tulterhelt-es-turelmetlen-edesanyaknak-anyaknak.htmlKülönösen kedves számunkra, ha egy „nyílt levél” érkezik a postafiókunkba, hiszen az ilyen őszinte sorok egyszerre lehetnek megindítóak, megosztóak és felkavaróak, hiszen a levélíró élete, történetének éles lenyomata látszik benne. Általában mindig egy másik fél – anyós, férj, szülő – a címzett, ám ebben az esetben egészen másféle levelet fogunk kézbesíteni. CsaládOrigoCuki fotót posztolt a kisfiáról Kiss Ramónahttp://www.life.hu/csalad/20190327-cuki-fotot-posztolt-kisfiarol-kiss-ramona.htmlKiss Ramóna posztolt egy tündéri fotót a kisfiáról. Család--Voksán Virágot sok buliba hívják, máris visszatér dolgozni a DJhttp://www.life.hu/csalad/20190326-voksan-virag-sok-buliba-hivjak-maris-visszater-dolgozni-a-dj.htmlOktóberben született meg Voksán Virág első gyermeke. A DJ-t most is rengeteg buliba hívják, éppen ezért úgy döntött, havi 1-2 estét elvállal. CsaládOrigoHarmadik gyermekével várandós a 44 éves Alanis Morissettehttp://www.life.hu/csalad/20190326-harmadik-gyermekevel-varandos-a-44-eves-alanis-morisette.htmlBabát vár a 44 éves Alanis Morissette. Család--Sharon Stone megmutatta 86 éves édesanyjáthttp://www.life.hu/csalad/20190326-sharon-stone-megmutatta-86-eves-edesanyjat.htmlA fél világ rajong a 61 éves Sharon Stone színésznőért, aki most megmutatta, hogy nemcsak ő, hanem az édesanyja is gyönyörű. Család--Julia Roberts nem engedi a gyerekeinek, hogy használják a Facebookothttp://www.life.hu/csalad/20190326-julia-roberts-nem-engedi-gyermekeinek-hogy-hasznaljak-a-facebookot.htmlMeglepő dolgot árult el Julia Roberts egy interjúban: nem engedi gyermekeinek, hogy a Facebookot használják. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.