Erzsébet királynőnek van kedvenc gyermeke, és nem Károly az

Forrás: Photo12/Photo12/Ann Ronan Picture Library/Ann Ronan Picture Library -
András yorki herceg Erzsébet királynő Károly herceg kedvenc gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erzsébet királynő komoly feszültséget teremtett a gyermekei között: András és Károly nem szívlelik egymást. 

A külső szemlélő számára a királyi család tagjának lenni valóra vált tündérmese, de a valóság egyáltalán nem olyan varázslatos. Pontosan ugyanolyan problémákkal küzdenek, mint az átlagos családok, és még néhány nagyon különleges gonddal, ami az ismertségükből és a szigorú szabályokból fakad. Náluk is vannak szakadékok a tagok között, egy új dokumentumfilm pedig felfedte, hogy a királynő is tehet arról, hogy nem harmonikus a családi légkör.

Erzsébet és Fülöp a gyermekeikkel: Károly herceg, Eduárd wessexi gróf, András yorki herceg és Anna brit királyi hercegnő Forrás: Photo12/Photo12/Ann Ronan Picture Library/Ann Ronan Picture Library

Erzsébetnek ugyanis van egy kedvenc fia, ami sok feszültséget okoz a testvérek között. Károly herceg elsőszülöttként a trón várományosa, ám ennél többet nem várhat édesanyjától, legalábbis az biztos, hogy nem ő a kedvenc gyermeke – állítja a Mirror. A királynő leginkább szeretett utódja ugyanis a harmadik gyermekük és második legidősebb fiuk, András yorki herceg. „Igazi feszültség van Károly és András között. Andrásnak nagyon más a kapcsolata anyjukkal” – mondta Katie Nicholl, a királyi család szakértője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.