Rubint Réka elárulta: egyik gyermeke talán követi őt a pályán

Forrás: TV2 -
Rubint Réka gyerekek család szülők Schobert Norbi Norbi Update
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi birodalmat épített fel Schobert Norbert és Rubint Réka. Kérdés, hogy három gyermekük közül valamelyik követi-e őket a pályán. Réka most elárulta, hogy Norbika igencsak érdeklődik a foglalkozásuk iránt. 

"Lányos anyaként mindig azt hittem, hogy majd Lara lesz az, aki a nyomdokaimba lép. Az élet viszont úgy hozta, hogy Norbika vált érdeklődővé a munkám iránt" – mesélte a Blikknek Rubint Réka, aki férjével, Schobert Norberttel igazi birodalmat épített fel.

Réka és Norbi büszkék gyermekeikre Forrás: TV2

Elárulta: Lara is a mozgás szerelmese, az első sorban áll az aerobicórákon, ám olykor még a fotóst is megkéri, hogy ne készítsen róla képeket. "Hivatását tekintve egyelőre úgy néz ki, Lara teljesen más utat választ, mint én, ő ugyanis nem szeret szerepelni, amit mi Norbival tiszteletben tartunk" – mondta Réka.

Ám az kiderült, hogy az ifjabb Norbertet érdekli a konyha világa, a vállalkozás üzleti része, az edzésekben is örömét leli. "Óriási örömmel tölt el, hogy Norbikát ennyire érdekli az, amit csinálok, és most már részt is vesz benne. A legutóbbi órán megkérdezte, hogy feljöhet-e mellém a színpadra, mindezt magától. Nagyon boldog voltam" – fogalmazott a büszke édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.