Győrfi Pál 10 év után újra elveszi feleségét

esküvő Győrfi Pál házasság feleség család szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz év házasság után újra egybekel Győrfi Pál és felesége, Adrienn. Elárulta, milyen lesz a nagy nap, de a megismerkedésük kalandos körülményeiről is beszélt. 

Újra elveszi feleségét Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Kedvesét, Adriennt 10 évvel ezelőtt vette feleségül, azóta három gyerekük született. Győrfi elmondta, nem akarták bevonni a nyilvánosságot, de valamelyik ismerősük elszólta magát. Azt is tudni lehet, hogy bár templomi esküvőt tartanak, lakodalmat nem.

„Lakodalmat nem tervezünk, nem is lenne talán illendő. Én már nem vagyok 20 éves, a feleségem ugyan sokkal fiatalabb nálam, de már nem tartozunk a pályakezdők közé ilyen szempontból. Furcsa érzés lenne, hogy ott a lakodalomban különböző teflonedényekkel meg ajándékokkal megjelennek a családtagok, és utána menyasszonytánc lenne” – nevetett Győrfi Pál, aki szeretne Isten színe előtt is örök hűséget fogadni párjának.

Elárulta, hogy a megismerkedésük is igen kalandos volt. Egy rendezvényen találkoztak, ahol elszalasztotta a kezdeményezés lehetőségét. Nem tudott róla mást, csupán a nevét, és azt, hogy jogász. Ez 14 évvel ezelőtt történt, így a közösségi oldalak sem nyújtottak segítséget.

„Van egy ilyen nagy könyv, jogi almanachnak hívják. Benne van a magyarországi jogászok névjegyzéke. Elkezdtem keresgélni, hogy tudom őt elérni” – mosolygott Győrfi Pál, akinek a kutatásban a mentőszolgálat jogi osztálya is a segítségére volt.

Első randevújuk sem volt kevésbé meghökkentő. Munkahelye előtt várta Adriennt, amikor elhívták egy nagy balesethez. Felesége választhatott, hogy vagy vele megy, vagy elhalasztják a randit, de ő az előbbit választotta.

Kínában rehabilitációs központokban kezelik az internetfüggő fiatalokathttp://www.life.hu/csalad/20190401-kinaban-rehabilitacios-kozpontokban-kezelik-az-internetfuggo-fiatalokat.htmlFolyton a telefonján lóg, az estéi csak a számítógépes játékokról szólnak, netán ki sem lehet robbantani a gép elől, és ha mégis erre kényszerül, látványosan szenved? Nos, az internetfüggőségnek komoly élettani és szociális hatásai vannak, melyek hosszú távon könnyen tönkretehetik az addiktív személy életét. A tünetek mellett fontos felismerni azt is, hogy mely típusba tartozik, és minél előbb elérni, hogy kezelést kérjen. Kínában például már évek óta működnek Internet-függőségi Rehabilitációs Központok, ám abban nem lehetünk biztosak, hogy ezek a katonai mintát követő intézmények jelentik a valódi kiutat. Család--Megszületett Josh kislányahttp://www.life.hu/csalad/20190403-megszuletett-josh-kislanya.htmlMegszületett Szarvas József, azaz Josh első gyermeke. A jó hírről a közösségi oldalán tájékoztatta rajongóit. CsaládOrigoMájusban megszületik Kim Kardashian és Kanye West negyedik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20190403-majusban-megszuletik-kim-kardashian-es-kanye-west-negyedik-gyermeke.htmlMár úton van Kim Kardashian negyedik gyermeke: a babát béranya hordja ki. CsaládOrigoAntal Tímea megosztotta a rajongókkal születendő gyermeke neméthttp://www.life.hu/csalad/20190402-antal-timea-megosztotta-a-rajongokkal-szuletendo-gyermeke-nemet.htmlElső gyermekét várja Antal Tímea énekesnő. Februárban jelentették be az örömhírt, most pedig azt is elárulták, hogy kislányt vagy kisfiú várnak. CsaládOrigoA hosszú távon is jól működő párkapcsolat 20 ismérvehttp://www.life.hu/csalad/20190401-a-hosszutavu-parkapcsolat-20-ismerve.htmlEgy kiegyensúlyozott és hosszú távon tervezhető párkapcsolathoz nem csupán szerelem kell. Bizony sok egyéb más (közös) dolgok is fontossá válnak, amelyek alapot, bizalmat és megbecsülést nyújtanak. Ezeket gyűjtöttük egy csokorba. CsaládOrigoÉdesanyjával közösen szoptatja gyermekét egy anyukahttp://www.life.hu/csalad/20190402-edesanyjaval-kozosen-szoptatja-gyermeket-egy-anyuka.html10 hónapos kislányát édesanyjával együtt szoptatja egy anyuka. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.