Gólyahír: megszületett Gordon Ramsay ötödik gyermeke – Fotó

Születés gólyahír család gyermek Tana Ramsay Gordon Ramsay
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 52 éves sztárséf, Gordon Ramsay felesége, Tana csütörtökön hozta világra ötödik gyermeküket. Már fotón is megmutatták a kis csöppséget. 

Újévkor jelentette be Gordon Ramsay sztárséf, hogy felesége, Tana az ötödik gyermekükkel várandós. Akkor már gömbölyödő pocakját is látni lehetett.

Most pedig az Instagramon tudtatták a nagyszerű hírt a rajongóikkal, hogy csütörtökön megszületett a csöppség, aki ismét sok boldogságot hozott az életükbe.

"Három BAFTA- és egy Emmy-díj után végre nyertünk egy Oscart" – viccelődött gyermeke nevével Gordon Ramsay a bejegyzésben. A kicsi ugyanis az Oscar James Ramsay nevet kapta.

Van kiút a prostitúcióból és a szexuális kizsákmányolásból – Ne félj meglépni!http://www.life.hu/csalad/20190404-van-kiut-a-prostituciobol-es-a-szexualis-kizsakmanyolasbol-ne-felj-meglepni.htmlSzinte napra pontosan hat éve nyitotta meg kapuit Magyarországon a Névtelen Utak Alapítvány védett háza. A szervezet azoknak a nőknek igyekszik segítséget nyújtani, akik prostitúció, szexuális kizsákmányolás vagy emberkereskedelem áldozataivá váltak. A nem hétköznapi feladatokról, kihívásokról az alapítvány névtelenséget kérő munkatársát kérdeztem. CsaládOrigoMegbántották a kommentelők Debórát, Cooky kedveséthttp://www.life.hu/csalad/20190404-megbantottak-a-kommentelok-deborat-cooky-kedveset.htmlZaklatják a kommentelők Szécsi Debórát, a rádiós műsorvezető, Cooky kedvesét. A kismamát azért bántják, mert még nem látszik a babapocakja. CsaládOrigoAmber Rose második gyermekét várja – fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190404-amber-rose-masodik-gyermeket-varja.htmlAmber Rose Instagram-oldalán jelentette be, hogy gyermeket vár: már a baba nemét is elárulta. Család--Lilu lazán viseli várandósságát: „Élvezem a gyerekvárás minden pillanatát”http://www.life.hu/csalad/20190404-lilu-lazan-viseli-varandossagat-elvezem-a-gyerekvaras-minden-pillanatat.htmlIgazi laza anyukaként éli meg második várandósságát Lilu, aki már alig várja, hogy végre a karjaiban tarthassa a család legkisebb tagját. Az utóbbi hetekben maga mögött hagyta a dolgos hétköznapokat, és minden pillanatban arra koncentrál, hogy a legnagyobb szeretetbe és egészségbe érkezhessen meg második kisfia. CsaládOrigoMagyar sztárok gyermekeinek szokatlan nevei és érdekes jelentésükhttp://www.life.hu/csalad/20190401-magyar-sztarok-gyermekeinek-szokatlan-nevei-es-erdekes-jelentesuk.htmlSokan, főként az ismert emberek szeretik gyermekeiket furcsa, egyedi nevekkel megajándékozni, ezzel is éreztetve, hogy ők nem csupán szüleik életében különlegesek. A névválasztás nehézségeiről és felelősségéről korábban már írtunk, most nézzük meg pár magyar celeb/sztárpár döntését és a mögöttük lévő okokat. CsaládOrigoGyőrfi Pál 10 év után újra elveszi feleségéthttp://www.life.hu/csalad/20190403-gyorfi-pal-10-ev-utan-ujra-elveszi-feleseget.htmlTíz év házasság után újra egybekel Győrfi Pál és felesége, Adrienn. Elárulta, milyen lesz a nagy nap, de a megismerkedésük kalandos körülményeiről is beszélt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.