70 éves koráig azt hitte Verda Byrd, hogy afroamerikai, majd kiderült hogy tévedett

örökbefogadás család titok afroamerikai
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
70 éves koráig tévedésben élt a most 75 éves Verda Byrd. A nő fehér szülőktől származik, ám egy afroamerikai házaspár fogadta örökbe, akik sosem mondták ezt el neki. A történetét a Good Morning Britain című televíziós műsorban mesélte el.

Verda egy tízgyermekes családba született, ám az édesapa elhagyta a családot, az édesanya pedig súlyos balesetet szenvedett. Verdát ekkor, öt hónapos korában adták örökbe egy fekete családnak. A nő úgy nőtt fel, hogy feketének hitte magát, csak öt évvel ezelőtt tudta meg, hogy valójában fehér, egész sok vér szerinti rokona van, és a születéskor kapott neve Jeanette.

Verda könyvet írt a történetéből A feketeség 70 éve címmel. Azt mondja, egyáltalán nem rázta meg a dolog, nem változtat semmin, hogy valójában fehér, hiszen szereti és elfogadja önmagát – írja a Lad Bible.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.