Így fogadta a család Palik Lászlót, amikor hazatért az Exatlon Hungaryből

2019.04.08. 21:00

Bár még tart az Exatlon Hungary című műsor, Palik László már hazatért, hiszen a forgatásnak vége. A műsorvezető most elárulta, hogyan fogadta a családja a hosszú távollét után.

„Az első pillanattól kezdve, amióta betettem a lábam az országba, felfoghatatlan mennyiségű szeretetet kapok. Mindenkitől. Kollégáktól, emberektől az utcán, rokonoktól, barátoktól, mindenkitől” – mesélte a Blikknek Palik László, aki hónapok óta a Dominikai Köztársaságban forgatta az Exatlon Hungaryt. 

Bár a műsor még tart, a forgatásnak már vége. A hazatérő Palikot pedig nagy szeretettel fogadta a családja. 

Palik Lászlót nagy szeretettel fogadta a családja hazatérésekorForrás: TV2

„Bementem a TV2-be, majd szinte egész nap ott voltunk a feleségemmel. Ő pluszban műsort is vezetett, tehát megvártam, amíg végez, hogy most már én vihessem haza, mivel a törött lába miatt jelenleg nem tud vezetni. Utána Anikó anyukája várt minket terülj, terülj asztalkámmal, de a fiaim is elképesztőek voltak! Ilyen hosszú és intenzív ölelésekben nekem még soha nem volt részem. Nem nagyon tudtuk elengedni egymást. Azt éreztem, pont annyira hiányoztam nekik, mint amennyire ők nekem” – mondta a műsorvezető, akinek felesége, Marsi Anikó combcsonttörést szenvedett. Palik egyébként rengeteg ajándékot hozott a családnak: pólókat, hűtőmágneseket, sapkákat. 

Marsi AnikóPalik LászlószeretetforgatásműsorvezetőExatlon Hungarycsalád