Jaksity Kata megemlékezett elvesztett kislányáról: szívszorító sorok

2019.04.10. 10:20

Jaksity Kata első kislányát elvesztette, rá emlékezik a műsorvezető. 22 éves lenne most a lánya. 

Jaksity Katának nem volt lehetősége arra, hogy megismerje első kislányát, a gyermeket ugyanis a 40. héten orvosi műhiba miatt elvesztette. Ez 22 éve történt, a műsorvezető gyermeke éppen 22 éves lenne most. Jaksity Kata szívszorító sorokkal emlékezett meg erről a fájdalmas tragédiáról, amit soha nem fog tudni igazán megérteni.

Jaksity Kata megemlékezett elvesztett gyermekérőlForrás: Life.hu/Zsigmond László

"Az eddigi legnagyobb pofont épp 22 éve, amikor életem első igazi csodájára vártam... aztán a szülőszobán az orvos egyszer csak azt mondta rám nézve: »Most nagyon erősnek kell lennie«. 
Azóta mást sem csinálok, mint igyekszem nagyon erős lenni. És tényleg az ember nem is gondolná, hogy milyen erős tud lenni, mindaddig, amíg az élet úgy nem hozza, hogy nincs más választása. Még akkor is az tud maradni, amikor a szíve és lelke darabokra hullik, és úgy kell egyenként újra összerakosgatni a darabkákat... Azt mondják, hogy minden ilyen okkal történik, hogy tanuljunk belőle...  én sajnos a mai napig nem tudom, mit lehet egy gyerek halálából tanulni...  hacsak azt nem, hogy nincsenek csodák... bár azt hiszem, én mégiscsak életem végéig fogok bennük reménykedni... Ma lennél 22 éves édes kislányom... de ahelyett, hogy 22 gyertyát gyújtanánk meg a tortádon, idén is egy gyertya ég... érted..." – írta Facebook-oldalán Jaksity Kata. 

Jaksity Katakislányhalál