Jaksity Kata megemlékezett elvesztett kislányáról: szívszorító sorok

halál kislány Jaksity Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jaksity Kata első kislányát elvesztette, rá emlékezik a műsorvezető. 22 éves lenne most a lánya. 

Jaksity Katának nem volt lehetősége arra, hogy megismerje első kislányát, a gyermeket ugyanis a 40. héten orvosi műhiba miatt elvesztette. Ez 22 éve történt, a műsorvezető gyermeke éppen 22 éves lenne most. Jaksity Kata szívszorító sorokkal emlékezett meg erről a fájdalmas tragédiáról, amit soha nem fog tudni igazán megérteni.

Jaksity Kata megemlékezett elvesztett gyermekéről Forrás: Life.hu/Zsigmond László

a szülőszobán az orvos egyszer csak azt mondta rám nézve: »Most nagyon erősnek kell lennie«.


Nullától a középfokig – így tanulhatsz idegen nyelvet ma Magyarországonhttp://www.life.hu/csalad/20190408-nullatol-a-kozepfokig-nyelvtanulas-es-nyelvvizsga.htmlA diploma megszerzéséhez elengedhetetlen legalább egy középfokú nyelvvizsga, pár év múlva pedig az ezzel nem rendelkezők egyáltalán nem is jelentkezhetnek majd felsőfokú intézményekbe. Ám a nyelvvizsga fontossága nemcsak a tanulók, de az aktívan dolgozók vagy épp munkát váltók életében is erősen jelen van. CsaládOrigoA gyerekek néha túl őszinték – Bókok, melyek a végsőkig aláznakhttp://www.life.hu/csalad/20190408-a-gyerekek-neha-tul-oszintek-bokok-melyek-a-vegsokig-alaznak.htmlA kicsik őszinték, ami igazi kis kinccsé teszi minden szavukat. Ugyanakkor gyakran kínosan érinti a szülőket, legyen szó utcai megnyilvánulásról vagy a négy fal között elhangzó „bókokról”. CsaládOrigoSerena Williams elárulhatta, milyen nemű lesz Meghan hercegné gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20190409-serena-williams-elarulhatta-milyen-nemu-lesz-meghan-hercegne-gyermeke.htmlÚgy tűnik, a minap Serena Williams, az ismert teniszcsillag elszólhatta magát. Egy interjúban egy várandós barátnőjéről beszélt. Így sejteni lehet, milyen nemű lesz Meghan hercegné és Harry herceg gyermeke. Család--Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Harsányi Leventehttp://www.life.hu/csalad/20190408-utazas-a-lelked-korul-peller-mariannal-interju-harsanyi-levente.htmlEzúttal Harsányi Leventével beszélgettem előző életekről, halálról, hitről, szeretetről. Tartsatok velem! CsaládOrigoThomas Markle reméli, hogy meghívják az unokája keresztelőjérehttp://www.life.hu/csalad/20190409-thomas-markle-remeli-hogy-meghivjak-az-unokaja-keresztelojere.htmlSorozatosan botrányokba keverte Meghan hercegnét apja, Thomas Markle, a hercegné ezért minden kapcsolatot megszakított vele. A férfi időről időre nyilatkozik a médiának. Most egyik barátja mondta el, mit tervez, ha megszületik az unokája. Család--Támadják Ördög Nórát, amiért hetekre kivette Micit é Vencelt az óvodából: a műsorvezető válaszolthttp://www.life.hu/csalad/20190409-tamadjak-ordog-norat-amiert-hetekre-kivette-micit-e-vencelt-az-ovodabol-a-musorvezeto-valaszolt.htmlÖrdög Nóra az Ázsia Expressz második évada miatt ismét útnak indult a családjával. Ezúttal Srí Lankán tölti ideje nagy részét a Nánási–Ördög família. Természetesen vannak olyan kommentelők, akik amiatt bírálják a sztárszülőket, mert hetekre kivették gyerekeiket az óvodából. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.