Gáspár Bea elmesélte a Győzike show árnyoldalait

Forrás: Facebook/Gáspár Bea -
Győzike show forgatás sorozat szereplés gyerekek család nyilvánosság nevelés Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Virág kisgyerekként, Evelin kiskamaszként csöppent bele a Győzike show televíziós forgatásába, aminek köszönhetően megismerte őket az egész ország. Gáspár Bea most elmesélte, hogyan hatott a sorozat a gyerekeik életére. 

Gáspár Győzőéket nézte az ország, amikor a Győzike show-ban bemutatták az életüket. Győző, Bea, Evelin és Virág mindennapjait onnantól kezdve a képernyőn láthatta bárki. Virág még kisgyerek volt, Evelin pedig kiskamasz. Gáspár Bea most a Jakupcsek Plusz című műsorban elmesélte, milyen árnyoldalai voltak a forgatásnak a gyerekeik számára. A adást a Blikk szemlézte.

„Virág nagyon jól érezte az egészet annak idején, így, amikor kicsi volt, sokszor elvitte a műsort. Ám ennek most iszom meg a levét. Tizenhat éves, megszokta azt a szabadságot, amit a forgatás jelentett” – mesélte a műsorban Gáspár Bea.

Gáspár Bea azt mondja, a Győzike show hátrányai a gyerekeiknél ütköznek ki Forrás: Facebook/Gáspár Bea

Azt is elmondta, hogy Virágnak sokszor nem kellett óvodába mennie, ha forgattak. Most, a lázadó korszakában az is előfordult már, hogy nem ment iskolába, ha nem volt kedve. „Evelin viszont mindenben a legjobbat hozta ki magából: még betegen is iskolába ment. Bolond szülők normális gyereke tudott lenni, ami ritka. A sorozat hátránya a gyerekeinknél ütközik ki. Amikor Evelin állásinterjúra megy, a tesztekkel még nincs gond, de a személyes találkozón mindig közlik vele: sajnos már betöltötték az állást” – fogalmazott Gáspár Bea, akit a sorozatban Bea asszonyként ismert meg az ország.

Egy középiskolai tanárnő bevezette diákjai mentális egészségének ellenőrzéséthttp://www.life.hu/csalad/20190408-egy-kozepiskolai-tanarno-bevezette-diakjai-mentalis-egeszsegenek-ellenorzeset.html„Mutasd meg, hogy érzed ma magad!" Valahogy így lehetne megfogalmazni tömören egy középiskolai tanár kezdeményezését, amelyben diákjai mentális egészségére, azaz épp aktuális lelkiállapotukra kívánja felhívni a figyelmet. CsaládOrigoVárd a locsolókat húsvéti limonádévariációkkalhttp://www.life.hu/csalad/20190408-vard-a-locsolokat-husveti-limonade-variaciokkal.htmlA húsvét nem csupán egyházi ünnep, összehozza a barátokat, és még a távoli rokonokat is. Miért ne hagynál fel a hagyományos frissítőkkel, és mutatnál vendégeidnek valami újat? A húsvét csodás pasztellárnyalataiban pompázó limonádék nem csupán szemet gyönyörködtetőek, de igen finomak is, ráadásul kicsik, nagyok egyaránt fogyaszthatják. CsaládOrigoHorváth Éva megmaradt anyatejéből készíttetett különleges ékszerthttp://www.life.hu/csalad/20190411-horvath-eva-megmaradt-anyatejebol-keszittetett-kulonleges-ekszert.htmlSokáig szoptathatta kisfiát Horváth Éva. Az édesanya ennek a csodálatos időszaknak állított emléket egy ékszerkollekcióval, melybe anyateje is belekerült. CsaládOrigoKiderült, hogyan fogják hívni Antal Timi születendő kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20190410-kiderult-hogyan-fogjak-hivni-antal-timi-szuletendo-kislanyat.htmlAntal Timi elárulta, hogy Emmának fogja nevezni születendő gyermekét. CsaládOrigoNullától a középfokig – így tanulhatsz idegen nyelvet ma Magyarországonhttp://www.life.hu/csalad/20190408-nullatol-a-kozepfokig-nyelvtanulas-es-nyelvvizsga.htmlA diploma megszerzéséhez elengedhetetlen legalább egy középfokú nyelvvizsga, pár év múlva pedig az ezzel nem rendelkezők egyáltalán nem is jelentkezhetnek majd felsőfokú intézményekbe. Ám a nyelvvizsga fontossága nemcsak a tanulók, de az aktívan dolgozók vagy épp munkát váltók életében is erősen jelen van. CsaládOrigoMeghan Markle otthon akarja világra hozni gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20190410-meghan-markle-otthon-akarja-vilagra-hozni-gyermeket.htmlMeghan Markle a királynő nyomdokaiba akar lépni: ezért tervez otthon szülést. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.