Horváth Éva a megmaradt anyatejéből készíttetett különleges ékszert

anyaság család Horváth Éva gyermek anyatej ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig szoptathatta kisfiát Horváth Éva. Az édesanya ennek a csodálatos időszaknak állított emléket egy ékszerkollekcióval, amelybe az anyateje is belekerült. 

Horváth Éva kisfia, Kristóf sokáig szopizott. Az édesanya remélte, hogy a Csak show és más semmi próbái segítenek majd a leválasztásban, ám a kicsi kitartónak bizonyult.

Éva az anyaság ezen csodálatos időszakának állított emléket egy meglepő ékszerkollekcióval, amelyet közösségi oldala követőinek is megmutatott.

„El sem hiszitek, miből készült ez az ékszerkollekció, ami rajtam van. Igen-igen, a megmaradt anyatejemből. Merthogy ebből is lehet ékszert készíteni. Sőt, a láncba és a karkötőbe még Kristóf egy tincse is bekerült” – írta Horváth Éva az Instagram-oldalára feltöltött fotójához. A kommentelőknek nagyon tetszik az ötlet, van olyan hozzászóló anyuka, aki már szintén csináltatott hasonlót.

Egy középiskolai tanárnő bevezette diákjai mentális egészségének ellenőrzéséthttp://www.life.hu/csalad/20190408-egy-kozepiskolai-tanarno-bevezette-diakjai-mentalis-egeszsegenek-ellenorzeset.html„Mutasd meg, hogy érzed ma magad!" Valahogy így lehetne megfogalmazni tömören egy középiskolai tanár kezdeményezését, amelyben diákjai mentális egészségére, azaz épp aktuális lelkiállapotukra kívánja felhívni a figyelmet. CsaládOrigoVárd a locsolókat húsvéti limonádévariációkkalhttp://www.life.hu/csalad/20190408-vard-a-locsolokat-husveti-limonade-variaciokkal.htmlA húsvét nem csupán egyházi ünnep, összehozza a barátokat, és még a távoli rokonokat is. Miért ne hagynál fel a hagyományos frissítőkkel, és mutatnál vendégeidnek valami újat? A húsvét csodás pasztellárnyalataiban pompázó limonádék nem csupán szemet gyönyörködtetőek, de igen finomak is, ráadásul kicsik, nagyok egyaránt fogyaszthatják. CsaládOrigoKiderült, hogyan fogják hívni Antal Timi születendő kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20190410-kiderult-hogyan-fogjak-hivni-antal-timi-szuletendo-kislanyat.htmlAntal Timi elárulta, hogy Emmának fogja nevezni születendő gyermekét. CsaládOrigoNullától a középfokig – így tanulhatsz idegen nyelvet ma Magyarországonhttp://www.life.hu/csalad/20190408-nullatol-a-kozepfokig-nyelvtanulas-es-nyelvvizsga.htmlA diploma megszerzéséhez elengedhetetlen legalább egy középfokú nyelvvizsga, pár év múlva pedig az ezzel nem rendelkezők egyáltalán nem is jelentkezhetnek majd felsőfokú intézményekbe. Ám a nyelvvizsga fontossága nemcsak a tanulók, de az aktívan dolgozók vagy épp munkát váltók életében is erősen jelen van. CsaládOrigoMeghan Markle otthon akarja világra hozni gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20190410-meghan-markle-otthon-akarja-vilagra-hozni-gyermeket.htmlMeghan Markle a királynő nyomdokaiba akar lépni: ezért tervez otthon szülést. CsaládOrigoA gyerekek néha túl őszinték – Bókok, melyek a végsőkig aláznakhttp://www.life.hu/csalad/20190408-a-gyerekek-neha-tul-oszintek-bokok-melyek-a-vegsokig-alaznak.htmlA kicsik őszinték, ami igazi kis kinccsé teszi minden szavukat. Ugyanakkor gyakran kínosan érinti a szülőket, legyen szó utcai megnyilvánulásról vagy a négy fal között elhangzó „bókokról”. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.