Meghan hercegné nagybátyja megmutatta a soha nem látott családi fotókat

2019.04.13. 18:00

Szinte mindennap készülnek új fotók Harry hercegről és várandós feleségéről, Meghan hercegnéről. Ám most soha nem látott családi képek kerültek nyilvánosságra, amelyen Meghan Markle még csak néhány órás kisbaba.

Mindig érdekes megnézni, hogyan festettek a hírességek gyermekkorukban. A királyi család tagjaival kicsit más a helyzet, hiszen például Vilmos és Harry herceg újszülött koruktól kezdve a nyilvánosság előtt élik életüket. 

Most azonban Harry herceg feleségéről, Meghan hercegnéről kerültek elő olyan fotók, amelyeken láthatjuk, milyen volt egészen kicsiként. A képeket a hercegné imádott nagybátyja, Joseph Johnson mutatta meg a Daily Mailnek. A fotók között szerepelnek olyanok, amelyeken Meghan Markle még csak néhány órás baba, békésen pihen édesanyja, Doria Ragland karjaiban. 

Vajon mit szól a fotókhoz a hercegné és édesanyja?Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Az exkluzív családi albumban láthatjuk, hogyan nőtt fel a hercegné, igazán boldog gyermeknek tűnik. Bár egyelőre arról nem szólnak a hírek, hogy mit szól a képek nyilvánosságra hozásához maga Meghan hercegné és édesanyja. 

Ha kíváncsi vagy a fotókra, a Daily Mail oldalára kattintva láthatod őket

Meghan MarkleDoria RaglandMeghan hercegnéJoseph JohnsonHarry hercegfotókcsalád