Meghan hercegné nagybátyja megmutatta a soha nem látott családi fotókat

fotók Meghan Markle Meghan hercegné család Joseph Johnson Doria Ragland Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte mindennap készülnek új fotók Harry hercegről és várandós feleségéről, Meghan hercegnéről. Ám most soha nem látott családi képek kerültek nyilvánosságra, amelyen Meghan Markle még csak néhány órás kisbaba.

Mindig érdekes megnézni, hogyan festettek a hírességek gyermekkorukban. A királyi család tagjaival kicsit más a helyzet, hiszen például Vilmos és Harry herceg újszülött koruktól kezdve a nyilvánosság előtt élik életüket.

Most azonban Harry herceg feleségéről, Meghan hercegnéről kerültek elő olyan fotók, amelyeken láthatjuk, milyen volt egészen kicsiként. A képeket a hercegné imádott nagybátyja, Joseph Johnson mutatta meg a Daily Mailnek. A fotók között szerepelnek olyanok, amelyeken Meghan Markle még csak néhány órás baba, békésen pihen édesanyja, Doria Ragland karjaiban.

Vajon mit szól a fotókhoz a hercegné és édesanyja? Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Az exkluzív családi albumban láthatjuk, hogyan nőtt fel a hercegné, igazán boldog gyermeknek tűnik. Bár egyelőre arról nem szólnak a hírek, hogy mit szól a képek nyilvánosságra hozásához maga Meghan hercegné és édesanyja.

Ha kíváncsi vagy a fotókra, a Daily Mail oldalára kattintva láthatod őket.

Angelina Jolie békülne, nem akar elválni Brad Pitt-tőlhttp://www.life.hu/csalad/20190413-angelina-jolie-bekulne-nem-akar-elvalni-ferjetol.htmlHosszú ideje húzódik Brad Pitt és Angelina Jolie válópere. Úgy tűnik, most kiderült, hogy miért. Egy bennfentes szerint a színésznő nem tud továbblépni, békülni akar a férjével. Család--Így működhetnek a sorozatgyilkosok szülői szerepben (18+)http://www.life.hu/csalad/20190410-igy-mukodhetnek-a-sorozatgyilkosok-szuloi-szerepben.htmlArról, hogy egy sorozatgyilkos mögött milyen – feltételezhetően tetteit előrejelző vagy épp befolyásoló – gyermekkor áll, korábban már írtunk. Ám a következőkben arra keressük a választ, hogy az ilyen bestiális tettekre képes, nagy eséllyel szociopata vagy pszichopata ember milyen is szülőként. Gondoskodó, szadista, netán a végsőkig manipulatív? Most kiderül! CsaládOrigoÖrdög Nóra gyermekei gyönyörű fotókon – Élvezik az ázsiai életethttp://www.life.hu/csalad/20190412-ordog-nora-gyermekei-gyonyoru-fotokon-elvezik-az-azsiai-eletet.htmlNem egyedül utazott Ázsiába Ördög Nóra, az Ázsia Expressz című műsor műsorvezetője. Vele tartott a férje, Nánási Pál fotós és a gyermekeik is. CsaládOrigoÍgy él a válása után Angelina Joliehttp://www.life.hu/csalad/20190412-igy-el-valasa-utan-angelina-jolie.htmlKiderült, hogyan él a válása óta Angelina Jolie: egyedülálló anyaként minden idejét szeretett gyermekeivel tölti. Család--Kiderült, hol mutathatja meg a gyermekét először Meghan hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20190411-kiderult-hol-mutathatja-meg-gyermeket-eloszor-meghan-hercegne.htmlA fél világ figyelemmel kísérte, amikor Katalin hercegné gyermekei születése után megmutatta őket a Lindo Wing lépcsőjén. Azt egyelőre nem tudni, hogy Meghan hercegné is tesz-e ilyen gesztust, de a királyi család fotósa most elárult néhány részletet. Család--Egy középiskolai tanárnő bevezette diákjai mentális egészségének ellenőrzéséthttp://www.life.hu/csalad/20190408-egy-kozepiskolai-tanarno-bevezette-diakjai-mentalis-egeszsegenek-ellenorzeset.html„Mutasd meg, hogy érzed ma magad!" Valahogy így lehetne megfogalmazni tömören egy középiskolai tanár kezdeményezését, amelyben diákjai mentális egészségére, azaz épp aktuális lelkiállapotukra kívánja felhívni a figyelmet. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.