Levideózták, hogyan ütik egymást az ikrek az anyaméhben

ikrek ütés videó anyaméh
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sikerült videóra venni, hogy bánnak el egymással az ikrek az anyaméhben.

Nem mindennapi felvételt sikerült készíteni egy kínai anya ultrahangos vizsgálata során: levideózták, hogyan csépelik egymást az ikrei az anyaméhben. A videón világosan látszik, ahogy az egyik kislány csépeli a másikat és fordítva – mert az anyaméhben is le kell rendezni valahogy a problémákat. A 28 éves apa, Mr. Tao az esettel kapcsolatban csak annyit mondott, nem számított arra, hogy gyermekei még a születésük előtt híresek lesznek.

Azt is elárulta, hogy később ölelkezni is látta a gyermekeit egy másik vizsgálat alatt, tehát végül sikerült elsimítaniuk a konfliktust. Az ikrek azóta már világra is jöttek: a Cherry és a Strawberry neveket kapták édesanyjuk kedvenc gyümölcsei után – írja a Metro.

A húsvéti ünnepből kilépve rálépünk az elmagányosodás útjárahttp://www.life.hu/csalad/20190413-a-husveti-unnepbol-kilepve-ralepunk-az-elmaganyosodas-utjara.htmlAz ünnepek és a jeles napok ősidők óta elválaszthatatlan részei az emberek életének. A kereszténység felvételével az egykori természeti rituálékat vallásos népszokások váltották fel. Az ünnepek manapság is kiemelt jelentőséggel bírnak. Ezek közül egy azonban kilóg a sorból. A jeles napok mostohagyereke a húsvét, amelyet a nők egy jelentős része legszívesebben kiiktatna a naptárból. De mi a baj a kereszténység legnagyobb ünnepével? Család--Szepesi Nikolett gyermeket vár: a 8. hónapban vanhttp://www.life.hu/csalad/20190416-szepesi-nikolett-gyermeket-var-a-8-honapban-van.htmlNem tudta tovább titkolni Szepesi Niki, hogy várandós, ami nem is csoda, hiszen lassan a 8. hónapban lesz. CsaládOrigoLukács László családot alapítana fiatal feleségévelhttp://www.life.hu/csalad/20190416-lukacs-laszlo-csaladot-alapitana-fiatal-felesegevel.htmlElvette 26 évvel fiatalabb kedvesét Lukács László, a Tankcsapda frontembere. Most úgy érzi, talán megérett az idő a családalapításra. CsaládOrigoÍgy változtatta meg az anyaság VV Kingáthttp://www.life.hu/csalad/20190416-igy-valtoztatta-meg-az-anyasag-vv-kingat.htmlAmióta anya lett, teljesen megváltozott VV Kinga élete. Család--Színpompás húsvéti tortarecept – Használd fel a csokoládétojásokathttp://www.life.hu/csalad/20190409-szinpompas-husveti-torta-recept-hasznald-fel-a-csokoladetojasokat.htmlA húsvét nem múlhat el kalács nélkül, de idén ne csak azt add a vendégeidnek, családodnak, amit várnak. Lepd meg őket egy igazi különlegességgel, amit a gyerekek és a felnőttek egyaránt értékelni fognak. CsaládOrigoSkandináv szülők gyereknevelési tippjeihttp://www.life.hu/csalad/20190412-skandinav-szulok-gyereknevelesi-tippjei.htmlA skandináv országokra a nyitottság, a szabadság megélése és a tudatosság igen jellemző, ami a gyereknevelési praktikáiban is erősen jelen van. Nézd meg, mit üzennek neked az északi országok szülői. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.