kisbaba szülés Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalán jelentette be Lilu, hogy megszületett kisfia, Félix. 

A Blikk úgy tudja, hogy a kisfiú ma reggel született meg. Az anyukával és a babával is minden a legnagyobb rendben. Lilu olyan boldog, elmondani sem tudja.



A húsvéti ünnepből kilépve rálépünk az elmagányosodás útjárahttp://www.life.hu/csalad/20190413-a-husveti-unnepbol-kilepve-ralepunk-az-elmaganyosodas-utjara.htmlAz ünnepek és a jeles napok ősidők óta elválaszthatatlan részei az emberek életének. A kereszténység felvételével az egykori természeti rituálékat vallásos népszokások váltották fel. Az ünnepek manapság is kiemelt jelentőséggel bírnak. Ezek közül egy azonban kilóg a sorból. A jeles napok mostohagyereke a húsvét, amelyet a nők egy jelentős része legszívesebben kiiktatna a naptárból. De mi a baj a kereszténység legnagyobb ünnepével? Család--Levideózták, hogyan ütik egymást az ikrek az anyaméhbenhttp://www.life.hu/csalad/20190416-levideoztak-hogyan-utik-egymast-az-ikrek-az-anyamehben.htmlSikerült videóra venni, hogy bánnak el egymással az ikrek az anyaméhben. CsaládOrigoLesifotósok lefotózták Julia Stiles színésznőt a kisfiávalhttp://www.life.hu/csalad/20190416-lesifotosok-lefotoztak-julia-stiles-szinesznot-kisfiaval.htmlLesifotósok séta közben lefotózták Julia Stilest és másfél éves kisfiát. Család--Több mint három hónap különbséggel jött a világra egy ikerpár két tagja Németországbanhttp://www.life.hu/csalad/20190416-tobb-mint-harom-honap-kulonbseggel-jott-vilagra-egy-ikerpar-ket-tagja-nemetorszagban.htmlEgy ikerpár két tagja 97 nap különbséggel jött világra a németországi Kölnben. Család--Szepesi Nikolett gyermeket vár: a 8. hónapban vanhttp://www.life.hu/csalad/20190416-szepesi-nikolett-gyermeket-var-a-8-honapban-van.htmlNem tudta tovább titkolni Szepesi Niki, hogy várandós, ami nem is csoda, hiszen lassan a 8. hónapban lesz. CsaládOrigoSzínpompás húsvéti tortarecept – Használd fel a csokoládétojásokathttp://www.life.hu/csalad/20190409-szinpompas-husveti-torta-recept-hasznald-fel-a-csokoladetojasokat.htmlA húsvét nem múlhat el kalács nélkül, de idén ne csak azt add a vendégeidnek, családodnak, amit várnak. Lepd meg őket egy igazi különlegességgel, amit a gyerekek és a felnőttek egyaránt értékelni fognak. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.