Szepesi Nikolett gyermeket vár: a 8. hónapban van

Forrás: Shutterstock -
Szepesi Nikolett várandós gyermek terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudta tovább titkolni Szepesi Niki, hogy várandós, ami nem is csoda, hiszen lassan a 8. hónapban lesz.

Kiderült, hogy Szepesi Niki – aki az úszótehetsége mellett a botránykönyve miatt vált ismertté – várandós. Az egykori olimpikon ugyan közösségi oldalain publikusan nem jelentette be a hírt, a Ripost kérdésére elismerte, hogy várandós.

Szepesi Niki várandós Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Amíg pedig az állapota engedi, addig rendszeresen jár úszni. „Rendszeresen, hetente kétszer járok úszni, és ameddig csak az állapotom engedi, tovább folytatom, bár napokon belül a 8. hónapba lépek” – mondta Niki.

A húsvéti ünnepből kilépve rálépünk az elmagányosodás útjárahttp://www.life.hu/csalad/20190413-a-husveti-unnepbol-kilepve-ralepunk-az-elmaganyosodas-utjara.htmlAz ünnepek és a jeles napok ősidők óta elválaszthatatlan részei az emberek életének. A kereszténység felvételével az egykori természeti rituálékat vallásos népszokások váltották fel. Az ünnepek manapság is kiemelt jelentőséggel bírnak. Ezek közül egy azonban kilóg a sorból. A jeles napok mostohagyereke a húsvét, amelyet a nők egy jelentős része legszívesebben kiiktatna a naptárból. De mi a baj a kereszténység legnagyobb ünnepével? Család--Színpompás húsvéti tortarecept – Használd fel a csokoládétojásokathttp://www.life.hu/csalad/20190409-szinpompas-husveti-torta-recept-hasznald-fel-a-csokoladetojasokat.htmlA húsvét nem múlhat el kalács nélkül, de idén ne csak azt add a vendégeidnek, családodnak, amit várnak. Lepd meg őket egy igazi különlegességgel, amit a gyerekek és a felnőttek egyaránt értékelni fognak. CsaládOrigoSkandináv szülők gyereknevelési tippjeihttp://www.life.hu/csalad/20190412-skandinav-szulok-gyereknevelesi-tippjei.htmlA skandináv országokra a nyitottság, a szabadság megélése és a tudatosság igen jellemző, ami a gyereknevelési praktikáiban is erősen jelen van. Nézd meg, mit üzennek neked az északi országok szülői. CsaládOrigoBerki Krisztián és felesége, Mazsi őszre tervezik a családalapításthttp://www.life.hu/csalad/20190413-berki-krisztian-es-felesege-mazsi-oszre-tervezik-a-csaladalapitast.htmlMár nem várnak sokáig a babavállalással Berki Krisztiánék. A tévés elmondta, mikor alapítanak családot Mazsival. Család--Meghan hercegné nagybátyja megmutatta a soha nem látott családi fotókathttp://www.life.hu/csalad/20190413-meghan-hercegne-nagybatyja-megmutatta-a-soha-nem-latott-csaladi-fotokat.htmlSzinte mindennap készülnek új fotók Harry hercegről és várandós feleségéről, Meghan hercegnéről. Ám most soha nem látott családi képek kerültek nyilvánosságra, amelyen Meghan Markle még csak néhány órás kisbaba. Család--Angelina Jolie békülne, nem akar elválni Brad Pitt-tőlhttp://www.life.hu/csalad/20190413-angelina-jolie-bekulne-nem-akar-elvalni-ferjetol.htmlHosszú ideje húzódik Brad Pitt és Angelina Jolie válópere. Úgy tűnik, most kiderült, hogy miért. Egy bennfentes szerint a színésznő nem tud továbblépni, békülni akar a férjével. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.