Curtis kedvese, Krisztike sokkal nyugodtabb, amióta várandós

Forrás: Insatgram/Curtis -
Krisztike súlygyarapodás türelmes terhes Curtis várandóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megszületik Curtis és kedvese, Krisztike első gyermeke. A leendő édesanya a közösségi oldalán válaszolta meg követői kérdését a teste változásaival kapcsolatban. Mint kiderült: pozitív irányban változtatta meg az áldott állapot. 

Követői kérdéseire és leveleire válaszolt Curtis kedvese, Krisztike az Instagram-oldalán. Egy hosszú bejegyzésben leírta, hogyan változtatta meg őt a terhesség, de a várandósság alatti hízásról is kifejtette a véleményét.

"Be kell vallanom, hogy elég kemény stílusom tud lenni néha, és elviselhetetlennek sem megeröltető lennem. Ezáltal régebben azt gondoltam, hogyha egyszer terhes leszek, jobb, ha mindenki menekül. És nagyon érdekes, hogy ez egyáltalán nincs így. Abszolút nincsenek orbitális hangulatingadozásaim, vagy kitöréseim mint, amit sokszor hallok. Sokak örömére. Sőt, sokkal türelmesebbnek érzem magam" - írta bejegyzésében Krisztike.

Úgy tűnik, követői a súlygyarapodásról is kérdezték: "Mennyire zavar? Semennyire! Eddig is imádtam enni, persze azért oda figyeltem, amennyire tudtam, hogy jó ételeket egyek, és lehetőleg hízlalni se hízlaljanak.. de most egy percig sem fordul meg a fejemben az, hogy ne egyem meg, amit megkívánok! Bármi is legyen az, és bármikor" – írta Krisztike. Hozzátette: figyel a megfelelő vitaminbevitelre, de a zsíros kenyér is belefér az étkezésbe.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Számtalan üzenetet kapok tőletek Amit hálásan köszönök, nagyon jól esik ❣️Rengeteg dícséretet, és megannyi kérdést kismamáktól...megpróbálok mindig mindenkinek válaszolni, de egyszerűen képtelenség ‍♀️ Nagyon sokan kértétek hogy csinàljak Liveot, vagy mondjam el egy videó keretein belül a tapasztalataimat, hogy hogy vagyok, miket szereztünk be eddig, mit hol vásárolok stb... Őszintén szólva, nem érzem hogy egyenlőre a 6hónap alatt olyan hasznos tapasztalataim lennének,amiről hosszasan mesélni tudnék... Be kell vallanom, hogy elég kemény stílusom tud lenni néha, és elviselhetetlennek sem megerőltető lennem ezáltal régebben azt gondoltam, hogyha egyszer terhes leszek, jobb ha mindenki menekül. és nagyon érdekes,hogy ez egyáltalán nincs így. Abszolút nincsenek orbitális hangulatingadozásaim, vagy kitöréseim mint amit sokszor hallok ‍♀️-sokak örömére - Sőt, sokkal türelmesebbnek érzem magam, és amikor azt mondják hogy ez a 9hónap mindenre felkészít, ez így igaz! Semmi nem változott, ugyan olyan energikus vagyok, pörgök ezerrel -nyilván vannak hullámok néha, de akkor vízszintbe helyezem magam, és egy óra múlva újra kezdődhet minden előröl- Vásárolni egyenlőre nem nagyon vásároltunk nagyobb dolgokat, a ruhákon kívül.. jövő hónapban tervezzük a bevásárlást és a szoba alakítást is, de úgyis mindent mutatok majd Viszont a legtöbb üzenetben a testem változásaival kapcsolatos kérdések voltak -hogy viselem? -mennyire zavar a plusz súly?.... Mennyire zavar? Semennyire... !!! eddig is imádtam enni, persze azért oda figyeltem amennyire tudtam hogy jó ételeket egyek, és lehetőleg hízlalni se hízlaljanak.. de most egy percig sem fordul meg a fejemben az, hogy ne egyem meg amit megkívánok! Bármi is legyen az, és bármikor! Ez most nem erről szól... rengeteg gyümölcsöt, friss zöldséget és a @sante_tudatosan_termeszetes Hidegen préselt juiceait iszom folyamatosan,a kellő vitamin bevitel miatt. De van hogy a “legundorítóbb, leggusztustalanabb” mű szar kajákat kívánom, este 11kor zsíros kenyeret- hagymával, vagy egy óóriási csokis-vaníliás-mézes-mázas agyon cukrozott gely undorítóó fánkot folytatás kommentben➡️

Krisztike.09.26. (@krisztike.09.26) által megosztott bejegyzés,

Sztárok, akik nem akarnak hamis képet festeni az anyaságrólhttp://www.life.hu/csalad/20190414-sztarok-szinesznok-aki-nem-akarnak-hamis-kepet-festeni-az-anyasagrol.htmlEgyre gyakoribb a „tökéletes anya”-jelenség erőltetése. Miközben mi küzdünk otthon a csemetéinkkel, addig az ismert emberek közösségi oldalairól csupa kipihent, vidám és gondtalan anyuka mosolyog ránk. Ez a kép azonban hamis – már ha nem foglalkoztat az aktuális sztáranyuka 2-3 dadát. Szerencsére vannak, akik kihasználva ismertségüket, az igazi anyák mellé állnak, és nem félnek megmutatni, kimondani, hogy gyerekkel az élet a legkevésbé sem nevezhető könnyűnek vagy egyszerűnek. CsaládOrigoHorváth Éva abbahagyná kisfia, Kristóf szoptatásáthttp://www.life.hu/csalad/20190417-horvath-eva-abbahagyna-kisfia-kristof-szoptatasat.htmlHorváth Éva kisfia, Kristóf lassan két éves lesz, de édesanyja még mindig szoptatja. CsaládOrigoKülönleges nevet kapott Lilu kisfia: ezt jelenti a Félixhttp://www.life.hu/csalad/20190417-kulonleges-nevet-kapott-lilu-kisfia-ezt-jelenti-a-felix.htmlAz egész család nagyon várta már a csöppség érkezését, aki nem is húzta az időt: a kiírt időpont előtt érkezett és nagyon különleges nevet kapott. Család--Gömöri András Máté szeretne gyermeket Polyák Lillától, de a házasságuk ennél is fontosabbhttp://www.life.hu/csalad/20190417-gomori-andras-mate-szeretne-gyermeket-polyak-lillatol-de-a-hazassaguk-ennel-is-fontosabb.htmlA szerelmük és házasságuk erős alapokra épült, amely mindent kibír. Gömöri András Máté és Polyák Lilla életéből már csak a közös gyermek hiányzik, de kapcsolatuk még ennél is fontosabb. CsaládOrigoCaramel felesége, Szilágyi Szilvi sírva mesélt arról, hogy kislányuk, Szofi óvodába fog járnihttp://www.life.hu/csalad/20190417-caramel-felesege-szilagyi-szilvi-sirva-meselt-arrol-hogy-kislanyuk-szofi-ovodaba-fog-jarni.htmlCaramel és felesége, Szilágyi Szilvi nehéz időszakot tudhatnak a hátuk mögött, ugyanis tavaly a kislányuknál, Szofinál leukémiát állapítottak meg az orvosok. A kicsi már jól van, anyukája pedig zokogva mesélte el, hogy egy év folyamatos együttlét után el kell engednie legféltettebb kincsét: Szofi oviba megy. CsaládOrigoMegszületett Lilu kisfia, Félixhttp://www.life.hu/csalad/20190416-megszuletett-lilu-kisfia-felix.htmlKözösségi oldalán jelentette be Lilu, hogy megszületett kisfia, Félix. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.