Doszpot Péter ikrei féltékenyek voltak a nyomozó unokájára

ikrek unoka féltékenység Doszpot Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Doszpot Péter elsírta magát, amikor a kezébe vette az unokáját, de a családjukban nem volt eleinte mindenki ilyen boldog a kisfiú érkezésétől: a nyomozó ikrei eleinte féltékenyek voltak a csöppségre.

Doszpot Péternek kellett idő, hogy megbarátkozzon a nagypapaszereppel, de sikerült hozzászoknia. Lassan másfél éves az unokája, de már az első pillanatban elvarázsolta a volt nyomozót.

Megláttam a kissrácot, és kezembe vettem... Leírhatatlan érzés volt. Elsírtam magam:

Doszpot Péter ikerlányai azonban eleinte nem örültek a kisfiú érkezésének. „Azt hitték, hogy itt fog lakni, és az ő vezető szerepük megszűnik. Féltékenyek voltak, attól féltek, hogy most már csak Donival fogok foglalkozni – mondta Doszpot Péter, de hozzátette, ezen az időszakon gyorsan túljutottak, és már az ikrek is imádják a kisfiút. – Nagyon sokat van nálunk, órákon át tudunk játszani vele" – árulta el a volt nyomozó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.