Hódi Pamela nem akarja, Berki Krisztián mégis posztol a gyermekükről

Forrás: Instagram/Hódi Pamela -
Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke család gyermek közösségi média Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány héttel ezelőtt Hódi Pamela a közösségi oldalán mondta el, az utóbbi időben miért nem mutatja meg Berki Krisztiánnal közös lányát, Natasát a közösségi oldalon. A rajongók szerint Berki Krisztián nem tartja tiszteletben a kérését, továbbra is posztol a lányukról. 

Jelenleg az Ázsia Expressz című műsor forgatásán van Hódi Pamela. Amíg haza nem tér, főként az édesapa, Berki Krisztián és párja, Mazsi vigyáznak a kislányra. Az indulás előtt Pamela a közösségi oldalán kifejtette, hogy miért nem posztol Natiról az utóbbi időben.

"Ugyan a médiában nőtt fel, de mára "nagylány" lett. Hamarosan iskolába megy, írni olvasni fog tudni, és nem szerettem volna támadásoknak kitenni (tudom, hogy a múlt támadható, de a jelenen és a jövőn még tudunk változtatni.) Pár hónap próbálkozás után meghiúsult a tervem, mivel nem mindenben értettünk egyet az édesapjával, így amit megszerettem volna valósítani az értelmét vesztette, hiszen egy gombnyomás és máris információt és képet láthattok a kislányomról!" – írta az Instagramon Hódi Pamela.

Hódi Pamela nem akarja, hogy Nati szerepeljen a közösségi médiában Forrás: Instagram/Hódi Pamela

Azt is elárulta, hogy Nati abban a korban van, amikor nem igazán szereti, ha fotózzák. Megmondja, ha valamelyik kép nem tetszik neki. "Én is ugyanolyan anyuka vagyok, mint a legtöbb, és szivem szerint minden nap tennék ki képet a kislányomról, mert annyira szeretem és büszke vagyok rá, de nem érzem, hogy ennek jó vége lenne" – írta Pamela. A rajongók hiányolták a képeket, így azt ígérte, hogy bár ritkán, de mutat képet a kislányról kommentelési lehetőség nélkül.

A Ripost kiszúrta, hogy a kommentelők Pamela haragjától féltik Berkit, ugyanis amióta a modell elhagyta az országot, rendszeresen osztanak meg közös képet a kislánnyal.

Megkeresztelték Istenes Bence és Csobot Adél kisfiát, Ádinthttp://www.life.hu/csalad/20190423-megkereszteltek-istenes-bence-es-csobot-adel-kisfiat-adint.htmlMár két gyermek büszke szülei Istenes Bence és Csobot Adél. A kis család húsvétra hazautazott Németországból, és megkeresztelték kisebbik gyermeküket, Ádint. Család--Kulcsár Edina megmutatta a húgát, aki nagyon hasonlít ráhttp://www.life.hu/csalad/20190422-kulcsar-edina-megmutatta-a-hugat-aki-nagyon-hasonlit-ra.htmlEddig nem tudhattuk, hogy Kulcsár Edinának van egy féltestvére, a nála négy évvel fiatalabb Renáta Cintia. Most először posztoltak közös képet. CsaládOrigoÍgy várta haza a család Lilut és az újszülött babájáthttp://www.life.hu/csalad/20190421-lilu-ujszulott-felix-korhaz-hazateres.htmlLilu és újszülött kisfia, Félix hazatérhetett a kórházból. Az új családtagot az édesapa és a nagytesó, a 10 éves Dávid is nagyon várta már. CsaládOrigoMennyire ismered más nemzetek hagyományos húsvéti ételeit? – Kvízhttp://www.life.hu/csalad/20190414-mennyire-ismered-mas-nemzetek-hagyomanyos-husveti-eteleit-kviz.htmlA magyar húsvéti menü a sonka, tojás és kalács háromszögében él, de sok országban találkozhatunk ettől igencsak eltérő étkezési hagyományokkal. Lássuk, mennyire ismered őket! CsaládOrigoTerhességéről vallott Antal Timi - Videóhttp://www.life.hu/csalad/20190418-terhessegerol-vallott-antal-timi.htmlAntal Timivel 3 év alatt fenekestül felfordult a világ. Rátalált a szerelem, előbb menyasszony, majd feleség lett, és most első gyermeküket várják a párjával, a szintén zenész Gergővel. CsaládOrigoÍgy éli meg a háromgyerekes életet Görög Zita: "Néha úgy érzem, szétszakadok"http://www.life.hu/csalad/20190420-igy-eli-meg-a-haromgyerekes-eletet-gorog-zita-neha-ugy-erzem-szetszakadok.htmlGörög Zita élete boldogabb mint valaha: megtalálta élete szerelmét, és egy újabb csöppséggel bővült a családjuk. Timó érkezése óta teljes az élete a műsorvezetőnek, ám saját bevallása szerint néha azért nehéz. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.