Cooky kedvese, Debóra a kamerák előtt reagált azokra a vádakra, miszerint nem is terhes

terhesség terhespocak Szécsi Debóra Cooky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cooky párja, Debóra most a kamerák előtt reagált azokra a pletykákra, miszerint valójában nem is terhes.

Cooky és kedvese, Debóra második gyermeküket várják. Boldogságuk azonban nem lehet felhőtlen, az utóbbi időben ugyanis rengeteg bántást és rosszindulatú hozzászólást kaptak a közösségi oldalon a követőktől. Az ifjú anyukát megvádolták azzal, hogy csak kitalálta a terhességét... Debóra most a FEM3 stúdiójában öntött tiszta vizet a pohárba.

Nem azzal van a baj, hogy kommentelnek. Csak amikor azt mondják az embernek, hogy egy élettel akar szórakozni... Nem is értem, hogyan gondolják. Azt mondogatják, hogy a 22. hétben vagyok és nincs hasam, ez a legnagyobb problémájuk... Pedig Kevinnél is előfordult, hogy a 9. hónapban voltam és volt, akinek még akkor sem tűnt fel a terhességem.”

Meseszerű képeken jelenik meg a nagyszülők és unokák közti kapcsolat - Fotókhttp://www.life.hu/csalad/20190421-meseszeru-kepeken-jelenik-meg-a-nagyszulok-es-unokak-kozti-kapcsolat-fotok.htmlA nagyszülő és unoka közti kapcsolat különleges, hiszen már nincs gyermeknevelési kényszer és bizonytalanság, van azonban rengeteg türelem, tapasztalat és bölcsesség. Arról korábban már írtunk, hogy a nagymama, nagypapa akár hosszabb ideig is élhet, ha sokat van együtt az unokájával, most nézzük meg, miként is jelenik meg a köztük lévő csodás világ. Család--Sara Hinesley kézfejek nélkül nyert meg egy szépírásversenythttp://www.life.hu/csalad/20190424-sara-hinesley-kezfejek-nelkul-nyert-meg-egy-szepirasversenyt.htmlSaját bevallása szerint mindig új kihívásokat állít maga elé a 10 éves Sara Hinesley. Most egy szépírásversenyt nyert meg, pedig kézfejek nélkül született. Család--Megszületett Cséffalvay Dorka második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20190423-megszuletett-cseffalvay-dorka-maasodik-gyermeke.htmlMegszületett ÉNB Maja, azaz Cséffalvay Dorka második gyermeke. CsaládOrigoHódi Pamela nem akarja, Berki Krisztián mégis posztol a gyermekükrőlhttp://www.life.hu/csalad/20190423-hodi-pamela-nem-akarja-berki-kirsztian-megis-posztol-gyermekukrol.htmlNéhány héttel ezelőtt Hódi Pamela a közösségi oldalán mondta el, az utóbbi időben miért nem mutatja meg Berki Krisztiánnal közös lányát, Natasát a közösségi oldalon. A rajongók szerint Berki Krisztián nem tartja tiszteletben a kérését, továbbra is posztol a lányukról. CsaládOrigoMegkeresztelték Istenes Bence és Csobot Adél kisfiát, Ádinthttp://www.life.hu/csalad/20190423-megkereszteltek-istenes-bence-es-csobot-adel-kisfiat-adint.htmlMár két gyermek büszke szülei Istenes Bence és Csobot Adél. A kis család húsvétra hazautazott Németországból, és megkeresztelték kisebbik gyermeküket, Ádint. Család--Húsvéti tojásfestés természetes alapanyagokkalhttp://www.life.hu/csalad/20190418--husveti-tojasfestes-termeszetes-alapanyagokkal-fuszerekkel-zoldsegekkel.htmlA tojásfestés a húsvéti készülődés szerves és igen mókás része. A mesterséges színezékek, festékek és matricák helyett remek ötlet, ha természetes alapanyagokkal állsz neki a hímes tojásoknak. Ezek kerülhetnek díszként vagy épp a menü részeként is az asztalra. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.