Sara Hinesley kézfejek nélkül nyert meg egy szépírásversenyt

szépírás Sara Hinesley születési rendellenesség verseny kézfej
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját bevallása szerint mindig új kihívásokat állít maga elé a 10 éves Sara Hinesley. Most egy szépírásversenyt nyert meg, pedig kézfejek nélkül született. 

Kézfejek nélkül született Kínában a 10 éves Sara Hinesley. Négy évvel ezelőtt fogadta örökbe egy amerikai család, most Maylandben él.

Nemrégiben megnyerte a Nicholas Maxim-díjat, amelyhez csodálatos szépírásra volt szüksége. Igen, kézfejek nélkül oldotta meg a feladatot, két karja közé fogva kanyarította a betűket. Ezt a versenyt szellemi vagy testi fogyatékkal születetteknek rendezik. „Mindig próbálom a legtöbbet kihozni magamból” – idézi a People a kislány szavait.

„Vannak olyan dolgok, amiket nem tudok megtenni. De ilyenkor mindig kitalálom, hogyan tudnám mégis megoldani” – mesélte a kislány. A trófeával pénzjutalom is járt, de iskolája is kapott egy oktatási csomagot.

„Sara igazán motivált és fegyelmezett diák. A legjobbra törekszik, bármit is csinál” – nyilatkozta a kislány anyukája, Cathryn Hinesley.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.