Kulcsár Edina az anyaságról vallott: ilyen Medoxszal az élet

Forrás: Instagram/Kulcsár Edina -
anyaság Medox Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi 21. századi anyukaként éli a mindennapjait Kulcsár Edina. A csinos modell és műsorvezető bár lazított kicsit a tempón, de nem szorítja új életét a lakás falai közé. Medox mindenhova elkíséri, legyen az fotózás vagy üzleti megbeszélés, így az anya-fia párosnak Csutival hármasban még édesebb az esti pihenés.

„Medox nagyon nyitott és barátkozós, a kezdetektől viszem magammal mindenfelé” – avat be a mindennapjaikba Kulcsár Edina. „Sokan felajánlják, hogy szívesen vigyáznak rá, amíg intézem a dolgaimat, de én azt vallom, hogy neki mellettem a helye. A nagykönyvben pedig nincs megírva, hogy egy babának a nap 24 órájában otthon kell lennie. Medox hihetetlen jó fej, kiegyensúlyozott, ha más kezébe adom, nincs ordítás, mosolyog mindenkire. Nyilván elfogult vagyok, de nagyon elégedett is, minden szülőnek ilyen kisbabát kívánok.”

Kulcsár Edina és kisfia, Medox Forrás: Instagram/Kulcsár Edina

A csinos modell és műsorvezető bár

kicsit visszavett a tempóból, mióta az anyaság vette át a főszerepet az életében, de így is rengeteg munkával kapcsolatos teendője gyűlik össze

egy-egy hétre. Nem csoda, hogy Medox legutóbbi rutinvizsgálata kapcsán is rögtön egy kedves figyelmesség jut eszébe. „Azért is szeretem, hogy a Czeizel Intézet szolgáltatásait vesszük igénybe, mert nem csak a vizsgálatok alatt figyelmesek a páciensekkel. Nemrég gyermekkardiológiai vizsgálaton jártunk náluk, és előző nap kaptam emlékeztető SMS-t. Ez nagyon praktikus, főleg, ha a sok teendő mellett elfeledném, hogy van időpontunk. Medox a vizsgálaton óriási szemekkel nézte az orvost, nagyon lekötötte, ahogy az ultrahang csikizte a mellkasát, néha el-elmosolyodott” – fűzi hozzá a fiatal anyuka, és azt is elárulja, hogy Medox még az EKG vizsgálat alatt is érdeklődve pásztázta a rendelőt és a vizsgálatot végző orvost.

Nagyon fontosnak tartom ezeket a rutinvizsgálatokat, hála istennek, minden eredményünk rendben volt.”

A napokat kettesben vagy Edina édesanyjával hármasban töltik, este viszont már Medox apukája is csatlakozik a kis csapathoz.

Csuti leginkább a fürdetésekből veszi ki a részét, igyekszik már hét körül hazaérni, hogy ne maradjon le semmiről.

Nagyon boldog vagyok, hogy végre itt a tavasz, hatalmasakat sétálunk együtt! Medox szinte minden napra tartogat valami meglepetést, mindig felfedezek benne valami újat. Nagyszerű, hogy minden pillanatban vele lehetek!”

Tények, amelyek erősítik a várandósság misztikus mivoltáthttp://www.life.hu/csalad/20190422-tenyek-melyek-erositik-a-varandossag-terhesseg-misztikus-mivoltat.htmlA terhesség és a szülés csodálatos dolog, szinte felfoghatatlan az a változás, ami a női testben végbemegy, hogy életet adhasson egy kisbabának. A szülés elhallgatott oldaláról korábban már írtunk, most elhoztunk pár érdekességet, amitől ez az egész még hihetetlenebbé válik. CsaládOrigoÍgy kezeld szülőként a mérgező tanárokat, akik bántják a gyermekedethttp://www.life.hu/csalad/20190422-igy-kezeld-szulokent-a-mergezo-tanarokat-akik-bantjak-gyermekedet.htmlAhogy arról korábban már beszámoltunk, a fekete pedagógia él és virul. Mindennapos gyakorlat, hogy az oktatási intézményekben olyan becsmérlő mondatok hagyják el az ott dolgozók száját, amelyek szilánkokra törik a gyerekek önértékelését. Tódor Marina klinikai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus segítségével most azt mutatjuk be, mit tehet a szülő, ha gyermeke fekete pedagógia áldozatává vált. CsaládOrigoHódi Pamela szeretne egy kisfiúthttp://www.life.hu/csalad/20190425-hodi-pamela-szeretne-egy-kisfiut.htmlHódi Pamela elárulta, szeretné, ha Natika kapna egy kistestvért. CsaládOrigoCsobot Adél kisfia sírva vette tudomásul, hogy apukája helyett anyukája viszi bölcsibehttp://www.life.hu/csalad/20190425-csobot-adel-kisfia-sirva-vette-tudomasul-hogy-apukaja-helyett-anyukaja-viszi-bolcsibe.htmlCsobot Adél őszintén vallott egy fájdalmas, neház pillanatáról: kisfia nem örült, hogy édesapja helyett ő viszi a bölcsődébe. CsaládOrigoCooky kedvese, Debóra a kamerák előtt reagált azokra a vádakra, miszerint nem is terheshttp://www.life.hu/csalad/20190424-cooky-kevese-debora-a-kamerak-elott-reagalt-azokra-a-vadakra-miszerint-nem-is-terhes.htmlCooky párja, Debóra most a kamerák előtt reagált azokra a pletykákra, miszerint valójában nem is terhes. CsaládOrigoSara Hinesley kézfejek nélkül nyert meg egy szépírásversenythttp://www.life.hu/csalad/20190424-sara-hinesley-kezfejek-nelkul-nyert-meg-egy-szepirasversenyt.htmlSaját bevallása szerint mindig új kihívásokat állít maga elé a 10 éves Sara Hinesley. Most egy szépírásversenyt nyert meg, pedig kézfejek nélkül született. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.