Vilmos herceg aggódott, hogy Meghan hercegné nincs jó hatással az öccsére

Meghan Markle Meghan hercegné család Vilmos herceg kapcsolat Harry herceg testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi hónapokban arról szóltak a hírek, hogy Vilmos és Harry herceg kapcsolata már nem olyan felhőtlen, mint gyerekkorukban volt. Katie Nicholl egy könyvet írt Harryről és Meghan hercegnéről, ennek kapcsán most lerántotta a leplet a testvéri kapcsolatról is. 

Katie Nicholl könyvet írt a királyi családról, jobban mondva Harry herceg és Meghan hercegné kapcsolatáról és szerelméről. Természetesen szót ejtett a két testvér, Vilmos és Harry herceg viszonyáról is.

Vilmos és Harry az esküvőn Forrás: AFP/Ben Stansall

Az írónő úgy tudja, hogy Vilmos herceg nagyon aggódott Harryért, amikor elkezdődött Meghan hercegnével való kapcsolata. Úgy vélte, túl gyorsan haladnak, aggodalmát öccsének is elmondta. Emiatt némi feszültség keletkezett közöttük, ám végül Vilmos is belátta, hogy az új szerelem rendkívül jó hatással van Harryre.

„Vilmos valószínűleg rájött, hogy Meghan a legjobb dolog, ami Harryvel történhetett” – idézi az írónő szavait a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.