A magyar énekesnő, Marge vetéléseiről vallott - Videó

Marge vetélés énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Második gyermekét várja Marge, de boldogságát sok veszteség előzte meg: háromszor is elvetélt.

Második gyermekével várandós a magyar énekesnő, Marge, de nem volt könnyű az idáig vezető út. Három vetélésen vannak túl szerelmével, ezek közül az egyik ikerterhesség volt. Az énekesnő őszintén vallott a vetélésekről, reméli, hogy másoknak is tud segíteni ezzel.

Vetéléseiről vallott Marge Forrás: TV2
Német örökösnőnek hazudta magát, több év börtön vár az orosz Anna Szorokinrahttp://www.life.hu/csalad/20190429-nemet-orokosnek-hazudta-magat-a-csalo-tobb-ev-borton-var-ra.htmlSokan akarnak gazdaggá válni, ezért pedig a legkülönfélébb eszközöket sem félnek bevetni. Egy orosz nő szinte már művészi szinten hazudott a remélt jólét érdekében. Ismerd meg Anna történetét, aki miatt a gazdagok most foghatják a fejüket. Család--Gyászol az Exatlon bajnoka, Esztergályos Patrik: elvesztette dédnagymamájáthttp://www.life.hu/csalad/20190430-gyaszol-az-exatlon-bajnoka-esztergalyos-patrik-elvesztette-dednagymamajat.htmlGyászol az Exatlon bajnoka, a játék legsikeresebb férfi sportolója, Esztergályos Patrik.CsaládOrigoÖrdög Nóra egyedül folytatja útját az Ázsia Expresszel Thaiföldre: családja hazautazik: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190430-ordog-nora-egyedul-folytatja-utjat-az-azsia-expresszel-thaifoldre-csaladja-hazautazik-foto.htmlMivel elhúzódótt az Ázsia Expressz forgatása, így Ördög Nóra és családja kénytelen néhány napot külön tölteni egymástól. Nánási Pál a gyerekekkel hazautazott. CsaládOrigoOviból a kiképzésre – Tudj meg mindent a vakvezető kutyákról!http://www.life.hu/csalad/20190423-tudj-meg-mindent-a-vakvezeto-kutyakrol-es-kikepzesukrol.htmlA miskolci székhelyű Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola 2006-ban jött létre. Fő tevékenységük vakvezető kutyák kiképzése és látássérült gazdákhoz juttatása. Az iskola szakmai vezetőjét és a tenyésztési program koordinátorát, Komondi Piroskát a vakvezető kutyák neveléséről kérdeztem. CsaládOrigoFriss fotókon George és Amal Clooney ikreihttp://www.life.hu/csalad/20190429-friss-fotokon-george-es-amal-clooney-ikrei.htmlA reptéren kapták le a lesifotósok George és Amal Clooneyt a gyermekeikkel együtt. Család--Bill Gates felesége, Melinda Gates elárulta, volt, amikor egyedül érezte magát a házasságukbanhttp://www.life.hu/csalad/20190429-bill-gates-felesege-melinda-gates-elarulta-volt-amikor-egyedul-erezte-magat-a-hazassagukban.htmlMelinda Gates feladta a karrierjét, amikor anya lett, és most őszintén vallott arról, hogy válságba is került emiatt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.