Jobb ember leszek! mozgalom: májusban az apró gesztusoké a főszerep

Forrás: Shutterstock -
gesztus munkahely kolléga gyerekek mese család jobb ember leszek kampány 2019 Jobbemberleszek önzetlen viselkedés segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jobb adni, mint kapni: rengetegszer használjunk ezt a közmondást, ám valljuk be, sokkal kevesebbszer élünk eszerint a hétköznapokban, mint kellene. Pedig nem kell hatalmas ajándékokra gondolni, sokszor elég egy gesztus, egy kis kóstoló az ebédedből vagy egy apró szívesség. A Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmának májusi kihívásában is erre szeretnénk felhívni a figyelmet. Adjunk mindennap valakinek valamit önzetlenül!

Jó érzés, amikor a kollégád megkínál a csokijából? Boldog vagy, amikor valaki megoszt veled egy féltve őrzött receptet? Érzel hálát, amikor a munkahelyeden átvesznek tőled egy feladatot azért, hogy segítsenek? Hidd el, még jobb érzés, amikor te adsz másoknak ilyen apróságokat. Nem kell hatalmas anyagi javakra gondolni, a legtöbb esetben elég egy kedves gesztus.

Ha látod, hogy egy kollégád beleszakad a munkába, osszátok meg a feladatokat, segíts neki! Maradt az ebédedből? Hazafelé add oda olyannak, aki talán már napok óta nem evett! Süss egy tepsi süteményt a kollégáidnak, családodnak! Főzd meg a férjed kedvenc ételét, olvass egy mesével többet a gyerekeknek! Hívj fel telefonon egy olyan rokont, akivel már talán hónapok óta nem beszéltél! Számtalan lehetőség létezik, ereszd el a fantáziád! Hidd el, ezzel nemcsak másoknak szerzel majd örömet, hanem magadnak is.

Olvass több mesét a gyerekednek! Forrás: Shutterstock

A Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmának májusi kihívásában is arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy mindennap adjunk valakinek valamit önzetlenül. Tapasztaljuk meg együtt, milyen jó érzés adni!

Csatlakozz a Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmához

Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen feladatokkal készültünk még a 2019-es évre, ide kattintva olvasd el az erről szóló cikkünket. A szerkesztőség tagjai sem tétlenkednek majd. Minden egyes hónapban a Life.hu más-más munkatársa teljesíti az éppen aktuális kihívást, tapasztalatait pedig egy cikkben meg is osztja a hónap végén. Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz, hogy 2019-ben mind egy kicsit jobb emberek legyünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.