Úgy vélik, már megszületett Harry herceg és Meghan Markle gyermeke

Forrás: AFP/Jason Dorday -
Születés Meghan Markle Harry herceg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és Meghan Markle gyermekének születésére utal a palota legutóbbi bejelentése – ezt gondolják legalábbis a rajongók. 

Nem kérdés, hogy a hónap legjobban várt bejelentése Meghan és Harry gyermekének a megszületése. Egyelőre azonban a királyi család hallgat, így biztosat nem tudunk arról, hogy világra jött-e már a baba, vagy még csak várható az érkezése. Vannak azonban jelek, legalábbis a legnagyobb rajongók szerint a palota legutóbbi közleménye arra utal, hogy már megszületett a kicsi.

Úgy gondolják, már megszületett Harry és Meghan gyereke Forrás: AFP/Jason Dorday

Közölték ugyanis, hogy Harry herceg Amszterdamba utazik a jövő héten, a királyi család követői pedig úgy gondolják, ez egyértelmű utalás arra, hogy már megszületett a baba. Úgy vélik ugyanis, hogy ha még nem jött volna világra, biztosan nem utazna el a herceg úgy, hogy a baba érkezése bármelyik pillanatban várható. Az is köztudott, hogy egy hét szabadságot kért gyermeke születése után a herceg, ezen a héten pedig éppen semmilyen hivatalos eseményen nem vesz részt – írja a Metro.

Ennek ellentmond azonban egy a királyi családdal foglalkozó újságíró bejelentése, szerinte ugyanis a pár nem fogja eltitkolni gyermeke megszületését.

Nyílt levél - "El akartam hagyni a gyerekemet"http://www.life.hu/csalad/20190429-olvasoi-level-anya-letemre-el-akartam-hagyni-a-gyerekemet.htmlAnyának lenni csodás áldás. Ugyanakkor nem szabad megfeledkezni arról, hogy a szülőséggel járó kötelességek olykor bizony inkább menekülésre késztetnének. CsaládOrigoJobb ember leszek! mozgalom: májusban az apró gesztusoké a főszerephttp://www.life.hu/csalad/20190430-jobb-ember-leszek-mozgalom-majusban-az-apro-gesztusoke-a-foszerep.htmlJobb adni, mint kapni: rengetegszer használjunk ezt a közmondást, ám valljuk be, sokkal kevesebbszer élünk eszerint a hétköznapokban, mint kellene. Pedig nem kell hatalmas ajándékokra gondolni, sokszor elég egy gesztus, egy kis kóstoló az ebédedből vagy egy apró szívesség. A Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmának májusi kihívásában is erre szeretnénk felhívni a figyelmet. Adjunk mindennap valakinek valamit önzetlenül! CsaládOrigoSzögeczki Ági kisfia belépett a dackorszakba: szakértő tanácsára van szükségehttp://www.life.hu/csalad/20190430-szogeczki-agi-kisfia-belepett-a-dackorszakba-szakerto-tanacsara-van-szukseg.htmlSzögeczki Ági kisfia dackorszakba lépett: a celeb teljesen tanácstalan. CsaládOrigoDr. Novák Hunor reagált arra, hogy Charlize Theron kislányként neveli a kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20190501-dr-novak-hunor-reagalt-arra-hogy-charlize-theront-kislanykent-neveli-kisfiat.htmlDr. Novák Hunor kifejtette véleményét azzal kapcsolatban, hogy Charlize Theron hétéves gyermeke transznemű. Család--A magyar énekesnő, Marge vetéléseiről vallott - Videóhttp://www.life.hu/csalad/20190430-a-magyar-enekesno-marge-veteleseirol-vallott.htmlMásodik gyermekét várja Marge, de boldogságát sok veszteség előzte meg: háromszor is elvetélt. CsaládOrigoNémet örökösnőnek hazudta magát, több év börtön vár az orosz Anna Szorokinrahttp://www.life.hu/csalad/20190429-nemet-orokosnek-hazudta-magat-a-csalo-tobb-ev-borton-var-ra.htmlSokan akarnak gazdaggá válni, ezért pedig a legkülönfélébb eszközöket sem félnek bevetni. Egy orosz nő szinte már művészi szinten hazudott a remélt jólét érdekében. Ismerd meg Anna történetét, aki miatt a gazdagok most foghatják a fejüket. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.